banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egypár gyors tank elmehet arra, de ha komoly ellenállás van, akkor rükverc kéne, nem ott bohóckodni. Encounter-ben imádom, mikor "győz" az ellenfél a kanyonban és nyomulnak alul a város felé szépen az oldalukat mutatva és én ilyenkor mindig bemegyek az ösvényre, hogy legyen takarásom de tudjam lőni őket. A t62a-val egy 4-es falkát kaptam így, lassú dög nehéz tankok, fel sem bírtak spotolni csak mikor egyiket leláncoltam és szerintem a binoja bekapcsolt. Volt is kőkemény szidalmazás a részükről, mert a ruszki 10-es mednek csúnya RoF-a van, kapták az áldást. Legalább 7-8 lövést leadtam rájuk és mivel oldalukba ment, majdnem mind sebzett is, plusz a csapattársaim is osztották őket és utána már esélyük nem volt alacsony hp-val a városban.

Trentaro: KV1-KV85-KV3-t ajánlom szeretettel. Ezeket igen jó eséllyel fel lehet gyújtani a hátsó részüket meglőve. Inkább tier5-6 meddel próbálkozz. Tog-ot seggbe lőve szinte garantáltan gyullad stb, elég sok potenciális áldozat van, de ezekre fókuszálj. Én kv85-t gyújtottam eddig a hátsó részét meglőve, stug és t28-nál is, ha volt az ellenfélnél, akkor megkerestem.

Amit most vettem észre, mert visszavettem a cromwell és direkt rámegyek a gyújtásra vele, hogy a bulldög is ég, mint a fáklya, ha sikerül seggbe lőni. Két segglövés eddig (külön csatákban sajnos), két kigyulladás, feltűnően könnyű begyújtani.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.02. 15:50:38