A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352681 Én most tárassal próbálom és már többször volt úgy, hogy seggbe lőttem az ellent, kigyulladt, utána lövöm a többit, de semmi, csak sebződnek. Vagy megveszem a cromwell berlint vagy visszaveszem a sima cromwellt, mert annak majdnem lightos mozgékonysága van és pötyögős ágyúja. Azzal seggbe lehet kapni az ellenfelet jobban. Még a batchat-ben látok fantáziát, úgyis top of the tree lesz, megyek majd vele többet, mert az is ha hátba kapja az ellenfelet és megsorozza, akkor kigyulladhat, csak ugye tier10-ben összehasonlíthatatlanul nehezebb az ellen hátába kerülni, mint tier6-ban.
Két szívatós med küldetés van szerintem a pascucci medálos meg a dupla gyujtós, meg persze az utolsó, bár szerintem az nem szívatós annyira, csak legyen az ellenfélnél olyan tank, legyen célpont.
Más, azt mindenki tudja, hogy most szabad xp ellenében, 1:5 arányban lehet legénységet xp-t, skilleket fejleszteni? Ha jól tudom május 19-ig. Pl. ha kevés hiányzik a BiA-hoz, akkor nem kell várni, pár ezer szabad xp ellenében megvan. Gazdagabbak persze konvertálhatnak szabad xp-t is.