banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Elég lassú, valahol egy gyors heavy, és egy lassú med között. A páncélzata T8-ban elég kemény, majdnem pedó, volt, hogy körbevett egy másik T-54 Protkó, egy Hellcat és egy VK 3001 P, de én jöttem ki belőle jól, és végül mindhármat elintéztem, úgy, hogy még maradt is kétszázvalamennyi HP-m, mert kb. a lövéseik kétharmada lepattant. T9-10-ben már szétszedik, a tornya viszont még ott is egész kemény, ha nem találják el a közepét, szinte tuti a bounce. A gun depje elfogadható, 6 fok, orosz medek közt császár, egyébként épp elég ahhoz, hogy ne kapj minden második meccsen idegbajt tőle (mint mondjuk a T-54/T-62 párosnál). Az ágyúja a gyenge pontja, a 2,6-os szűkülés nemtom melyik univerzumban igaz, a T34 meg a KV-2 hamarabb beszűkül mint ez a mordály. Himmelsdorfon sarok mögül kikukkantva, majd pár másodpercet várva 6 lövésből 4-szer mellélőttem egy IS-8 seggének, 100 méterről. Mondjuk stab/EGLD még nincs rajta, úgyhogy ez persze javítható. A DPM se első rangú, ehhez az alfához kicsit hosszúnak érződik a töltés (rammerrel és 100-as legényekkel 7 másodperc), de nem vérlázítóan. Összességében olyan, mint amilyennek egy prémnek lennie kell, nem rossz, de nem is fun.

Ja és elég jól hozza a pénzt, érzésre egyértelműen jobban a T-34-3-nál, és valamivel jobban a CDC-nél.