A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352616 Kitárgyaltuk ezt szerintem, egy a lényeg a WG EU szépen feji a játékosokat és valóban g.ciség, hogy itt van bevétel, jön a lé, nincs gond, de a ruszki szerver megrogyott az árfolyam miatt, akkor nosza adjunk nekik t34 grindet, az amcsi meg ázsia szervereknek meg van növekedési potenciálja, akkor ott meg szintén spéci akiót adunk.
Na ettől viszont nekem is tele van a búrám, még akkor is ha csak a fizetők alsó csoportját képviselem, de legalább van jogom háborogni, mert valamennyit áldozok a játékra. EU szerver kapott egy nagyjából semmire nem jó chi-nu-kai grindet, ami tier5-ben még elmegy, de nincs játékélmény vele és a japán ág amúgy se nagyon érdekel, elakadtam tier9-ben már jó ideje, talán jövőre lesz tier10 tankom, talán, egyszóval ott fog figyelni a garázsban. Egy T34 például már más téma lenne...