A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352613 Ez a téma feljön újra meg újra és láthatóan még mindig sokan nem értik, hogy ingyen játék nincs. Az van viszont, hogy a költségeket aránytalanul teríti szét a WG a játékosok között, azaz van aki fizet, van aki sokat fizet és sokan meg nem fizetnek.
Belemehetünk a részletekbe, hogy a WG-nek feltehetően kevesebb bevétel is elég lenne ezért a szolgáltatásért és akkor nem lenne új székházuk meg az űrporgramjuk is lelassulna, de ez tisztán piaci termék, úgyhogy fölösleges ezen agyalni, amíg van vásárló, addig lesz termék is.
Én tényleg nem értem azt a részét, hogy mi a probléma azzal, ha a gyerek a zsebpénzét WoT-ra költi? Magyarázd el kérlek, mert nem értem vagy az a problémád a) irigyled tőle úgy általában b) miért nem költi nyelvtanulásra a zsebpénzét, mert csak az a felelős gondolkodás
Komolyan nem értem, ebbe miért kell belekötni és amúgy a WG-t szerinted hol érdekli, hogy a gyerek zsebpénze volt a forrás, ha megvett egy prém tankot? Játszik, szórakozik, csinálja, mi ezzel a gond?