World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Az adventi naptár kis apróságokról szól, csokiról, stb.
Tehát akinek adják, annak kicsit jó. Nos ők megcsinálták, hogy nekik rossz semmiképpen ne legyen 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

advent kalendar mai meglepetese:

- M3LT + slot
- 8250 gold

Price: 37,04 USD (29.99 EUR)

..meg egyetlen normalis sem volt a 11bol idaig.. komolyan elmehetnek a picsaba..
Azért, mert ezen a tankon szerintem annyira nem fontos, én azzal számolok, hogy mindig látnak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

grat, a replayt melóban nem tudom megnézni sajnos de hazaérek az lesz az első 😉
a parancsnokot miért nem osztod újra? az a lámpa még nagyon sokára fog így világítani....

"a hülyék a másik oldalon vannak"

DasIsFuck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Ilyen csaták után csalódás lemaradni a tank ász jelvényről:S

Lehozom az inkompetens csapatomnak a meccset és csak egy first class:S
AMX 12t külön szánalom amilyen jutalmazást kapott, miután a csata azon részébe mikor scoutolni kelett volna hátul csücsült vagy afkolt a bázisnál...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Igen,a free gold event óta rossz idők járnak.Csak annyit, hogy az AMx 50-100 55%-os win rátáját sikerült az elmúlt 8 napban 49-ra leszorítani, köszönet a degenerált csapattársaknak. Persze az mm sem kímél. Átalgosan 20 csatából enged egyet nyerni. Ma is 13 csatából 12 volt bőven 50% alatti win chance-el, az utolsó 67% amit sikerült megnyern. Erősen gondolkozok egy állandó prém accon.
Ja, azon én is meglepődtem, kellett a szerencse az biztos...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gondoltam sherman jumboval le 2x a tankot ma kb 10x próbáltam és nem hagyott nyerni..2800 sebzésnél is vesztés...Közbe minden mással sikerült nyernem

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Antimat
Fasza volt, elég jó hatékonysággal lövöd az E100 tetején a távmérőt (vagy mi az). Grt.

cyka blyat

Na egy hét után mentem egy kört az éles szerveren. Nem kellett volna. Uninstallálni kéne már ezt a fost, csak sajnálom az időt, amit az évek során elszartam vele.
Hú, nagyon izgi csata volt, végre meglett az E100-ra a Tank Ász. Vereségre nézett ki, de aztán végül is az utolsó másodpercekben sikerült lehozni... Szerencsém volt, mert nem volt arty, és a csapattársak se nem voltak (mind) agyhalottak, segítettek (ami szinte hihetetlen). Ja, és csak AP-val lőttem, egyetlen egy goldot nem lőttem el!

Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 23:43:10

Maala
Hogy ne csak sírás legyen: Mai napon 1v1 ESL negyeddöntőben sietni akartam, mert feljött a CW, és mennem kellett csatába... Hát akkor rusholjuk le a srácot, és veszítsünk gyorsan. Erre 10 hp-ról nem megnyerem? 😄

U.i.: Eskü nem rejtettem el semmilyen káros kódot a replayben.

Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.10. 23:28:56

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Count Adyn
obj 140-et választottam énis, csak az enyém sajnos átkozott, nem lehet nyerni vele hiába a jó avg dam😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

1:30 perc után 36 hp-val gondoltam félreállok de az enemy annyira degenerált volt..... 7kill (3 blind shot) <#hehe>

REPLAY
nem vagyok phugy 😮

It\'s a trap!!! :)

Master91
EZ is attól függ hogy ki használja / hogy használja oO
Sziasztok!

Véleményeteket kérném, az obj 268 a t10 td nerf óta ér még-e valamit vagy sem?

It\'s a trap!!! :)

Melyiket is?
Kiknek ajánlott

Brit tudósok is bebizonyították, hogy az orosz közepes vonal a legjobb médium ág a játékban és az ág tetején 3 remek közepes tank is figyel. Jelenleg klasszikus közepes tankok közül szerintem az Object 430 / T-62A / Object 140 / E50M járművek azok, amik a legjobban használhatóak. Batchat kicsit más kategória, azt nem lenne értelme ezekkel a gépekkel összehasonlítani. E50M nálam kiesett, mert maga az ág nem tetszett, főleg a Panther 2 névre hallgató lánctalpas agysejt romboló miatt.

Én A-43, A-44 vonalon közelítettem meg az Object 140-re hallgató ragadozót. Az egész ág egy élmény volt. Aztán T-54-nél el kellett gondolkoznom, hogy mit válasszak.

A T-62A jobban páncélozott, míg az Object 140 minimálisan jobb álca értékkel és jobb függőleges lövegkitéríthetőséggel rendelkezik. Én úgy voltam vele, hogy jobban ki tudom használni az álcát és a lövegkitéríthetőséget, mint az erősebb tornyot gyengébb lövegkitéríthetőséggel és kicsit gyengébb álcával. A T-62A is egy remek tank, de szerintem kicsit több tudást igényel, mint az obj 140 az említett különbségek miatt. Próbáltam már a 62A-t is egy másik fiókban és érezhető volt még az az 1 fokos löveg kitéríthetőség differencia is. Igazából ez tőled függ, hogy melyiket választod, mert mind a kettő egy remek gép.

Az obj 140-et mindenkinek ajánlom, aki szeret közepes tankokkal játszani és végig szeretne menni a játék egyik legjobb vonalán. Nem nagyon van olyan helyzet, amihez az obj 140 ne tudna alkalmazkodni. Remekül tud támogatni, de ha kell meg is védi magát. Kulcshelyeket nagyon hamar el lehet vele foglalni. Spotolásra is alkalmas, de ilyen löveg mellett ezt bízzuk másra inkább. Egy hihetetlenül nagy fun faktorral bíró, multifunkcionális gép. És ott vannak a „bónuszok”, hogy bárkit leláncolva tud tartani, illetve APCR-t használ, mint alap lőszer.

Személy szerint nekem ez a kedvenc tankom. Nagyon szép sebzéseket lehet vele összehozni, saját HP-t meg gyakorlatilag kacarászva sebzi meg. Nem ritkák vele a 3-4k sebzéses körök sem, személyes rekordom egy 7300 körüli sebzés volt, sajnos pont egy vesztes csatában. Most akiknek nincs meg ez a tank, az biztos azon gondolkozik, hogy ez mind szép és jó, de hol itt az átverés? Hát kérem szépen, itt nincs átverés! Ez a tank úgy jó, ahogy van, minden garázsban ott van a helye.

Forrás: object-140-elemzes
Kinek mi jön be. T54 után oroszt abbahagytam, nem jön be a kis sebzésű löveg. Angol papír, lassú (max. 40 km/h) modulsérülős tankok, de jó löveg amellett -10 fok csőlehajlás.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.10. 22:24:38
Az USA ag a legkenyelmesebb. Ott szinte nincs is rossz tank. Viszont nekem nem adjak az igazi flankelos med feelinget. Inkabb olyan tamogato tank a masodik vonalbol.
A ruszkik a kedvenceim. T54, Obj 140 igazi roham medek. Gyorsak, jol fordulnak es jo az agyu. A depression rosszabb mint az USA-nak, de cserebe eleg kemeny a tornya(obj 140) es jol hasznalva nagy szerencse kell, hogy atlojjek. Viszont ezekig eljutva kicsit szopatosabb az ut, de egy rutinos jatekosnak nem lehet problema egyik tank sem.
Egy agrol lebeszelnelek es ez a japan. Nekem azstb nagy csalodas. A gun annyira szar rajta, hogy nem is jatszok vele. Remelem jon majd valami masik japo ag is mert a 4 skilles legenyek csak ott hokiznak a barakkban.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Köszi a válaszokat.
G.G. !
Én olyan nemzetet javasolnék amit már elkezdtél húzni , akkor rádio,ágyu, motorból kevesebbet kell újra megvenni .
Orosz ha nem akarsz sokat szenvedni .
Francia ha a revolvertárast szeretnél.
Angol ha funnolni akarsz 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

nemet medek, pont nem klasszikus medek, inkabb heavyhez hasonloak.
en is orosz vagy angol agat preferalnam.
ameikai medek jo kozepes medek.
franciaknal gyakorlatilag nincsenek medek
japanok eleg unorthodox medek a gyorstuzelesu agyukkal.
a kinaiak orosz koppintasok, csak rossz lefele a csokiterites.
Én az amcsi ágat mondanám. Ott csak a Lee-vel kel megszenvedi, utána nicns is igazán rossz tank.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én az orosz T-54 ágat mondanám, vagy az angolokat.
Melyik közepes tank ágat ajánlanátok tanulásra egy kezdőnek?Ha lehetséges egyáltalán.Németeket néztem ki elsőnek de ti talán jobban értetek hozzá.A játék nem ismeretlen számomra,csak a medek.
Béta Shermannel összehoztam egy 9 killes 2k sebzéses kört 😛

replay
KVknál nem spóroltam a golddal, alap 92mmes pen nem a legjobb ellenük.

WoT: Nishizumi77

Mnemomic
ma is3-al tankászos 3800dmg, 7 kill-es csatát buktam, mert a csapattársak azzal szórakoztak, hogy egymást lőtték a cap körben. az ellenfél 2 maradék tankja meg befoglalt...2x meg persze az a kör lett amelyikben 0 sebzéssel meghaltam rohadt arty miatt.

Mnemomic
én is gondolkoztam ezen a bajnokságon de aztán nem jött össze. én is 3 luchsban gondolkoztam, kettő tárassal, egy jött volna a sima gunnal.

amúgy múltkor is volt ilyen baknokság tier6-al 14 fős csapatokkal ott bejutottunk a 36-ba egyetlen magyar csapatként. a 3. napon kaptunk ki a 16-ba kerülésért a lengyelektől, akik aztán megnyerték az egészet.

Count Adyn
Rátalentelt legénységgel olyat fordul az a szar aztse tudod hol van a merre😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csak azt írtam hogy átviszi :-) azt nem, hogy meg is öli :-) Matilda is nagyon jó, szerettem, csak vele is az a baj, hogy magasabb tierben játszik a legtöbbet

Próbáltuk a körbeforgást is, a Hetzer nagyon gyorsul fordul (olyan gyorsan, hogy néha célzásnál gondot is okoz), legalábbis így fullos 3 skilles legénységgel... nem olyan könnyű bekerülni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 18:47:00

nem vagyok egy pro játékos és nem észt akarok osztani, ne értsetek félre, csak azért én is játszottam hetzerrel és játszok most is a luchsal, mert jó terrorizálni a kicsiket :-) csak az a baj sokkal többször tesz magas tierbe és ott azért ésszel kell már bohóckodni :-)

Jó hát aki heztert szemből akarja kilőni 4-es szinten.... azért van sebességbeli különbség a hetzer és a luchs között, egy valamire való light tank nem szemből akar kinyírni egy TD-t

Ja amúgy most jöttem csak rá, hogy neked tévedésből küldtem a privátot... 😄 Ez az időpont is nagyon szar volt, szerda délben...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 18:39:22

Próbáltuk, Hetzert szemből csak az LFP-n tudta átlőni, azt hiszem még golddal is.

Nem tudom, sose volt Matildám, nem vettem észre, hogy OP lenne. De amúgy tök mindegy lett volna, mert az is lassú, Hetzer azért jó, mert egylövésezi a tankokat azon a szinten, csak itt most nem ezzel volt a baj. Ha Himmelsdorfon mentünk volna a 3 Lusch ellen, akkor szerintem legyőzzük őket, de Cliff elég nagy és nyílt pálya 3 embernek, teli bokrokkal meg dombokkal, nem is tudtuk igazán, hová lehetne bekempelni. De a 3 Luschnak pont tökéletes volt. A mi Luschunkat úgy lőtték ki, hogy még reagálni se volt ideje, utána már a két Hetzerrel vakok voltunk és úgy lőttek szét, hogy nem is láttuk őket... Így utólag már lehet rajta gondolkodni, mit kellett volna másképp, de mindegyikünknek ez volt az első ilyen versenye, majd legközelebb okosabbak leszünk már. Egyébként ezt a Cliff pályát is utálom, bármivel is megyek.

Maala
Azért Matildákat nem olyan könnyű biztosan átlőni T4-es tankok goldjával sem, főleg, ha táras. A 2mp-s töltésidő meg elég jó.

A lassúságot kulcspozíció elfoglalásával lehet orvosolni, Himmelsdorf, Cliff elég kicsi mapok azért, és a többi sem volt nagy.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

szerintem a kis luchs eléggé op tier IV-ben főleg ha 3-an vannak...mindegyik ellő egy tárat egy tankra és jöhet a következő...csak a töltés idő sok egy kicsit, de a 90 valamennyi pennel nincs ellenfele matildát is átviszi :-)

talan csak a tas rohamloveg, de az meg ugysem t4es.
Na ja, csak azokkal megindultok, és mikor a pálya közepén találkoztok az ellenséggel, fogják magukat, kikerülnek, és befoglalnak😄
Maala
Hogyhogy nem Matildával? Az ember azt hinné, annál OP-bb nincs T4-ben. :-s

Hát józan paraszti ésszel eszembe sem jutott volna, hogy volt annyi eszük, hogy teljesen merev géppuskákat szereljenek a testre és a toronyra.

Igen, gyakorlatilag nincsenek rajta nyitható "ajtók", csak úgy lehet hozzáférni a motorhoz, váltóműhöz, satöbbihez, ha cakkumpakkum lecsavaroztad a teljes hátsó lemezt, és daruval leemelted.
Mert te minek nézted azokat? 😊 Összesen 8 darab lett volna, és az ember akár hogyan számolja a kubinkaiban és a WoT-os modellen csak 6 darab van. Még két 7,62-es lett volna a lövegpajzsban is, a jobb és bal oldali furatban. (Szerintem totál felesleges ennyi a két 14,5 mm-es bőven elég lett volna.)

A harckocsi motorterénél amikor az access ports-ról beszél akkor annak mi a lényege? Hogy nincsenek fogyantyúk meg zsanérok, hanem fel kell oldani a csavarkötést és daruval leemeleni a lemezt?

A belsejére kíváncsi vagyok, talán elmondja hogyan működött pontosan a töltőberendezés és mi volt a dolga a két töltőnek. Az orosz szövegekből ez egy kicsit nehezen érthető.

Mellesleg Nicholas Morannál is 65°-os a homlokpáncél...

Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.10. 18:02:52
Lehetett volna egy kis szerencsénk, több száz paradicsom csapat indult, de pont kifogtuk az unikumokat már az elején... ráadásul szar volt a térkép is (Cliff), mi 2 Hetzerrel meg egy Luschal mentünk, ők meg 3 Luschal. Himmelsdorfon (amire gyakoroltunk is valamicskét, az első csata lett volna, de technikaival megnyertünk) szerintem le tudtuk volna győzni őket, de Cliff teli van bokrokkal, dombokkal meg rohadt nagy... Ez van.

Atya világ, na azt mondjuk sosem gondoltam volna, hogy az IS-7 tornyán az a két, hátrafelé néző izé géppuska. Hogy a test két oldalán lévő izékről már ne is beszéljünk😊
Grat! Láttam, hogy írtál valami fórumon, vissza is írtam, hogy jelszót kért a csatlakozáshoz.
Sziasztok

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/western-shootout-competition/
Szerintetek itt van esélye Centurion I med tanknak ? , mert ugye arról ha teljes terjedelembe látszik úgyse pattan semmi 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Elindultunk ezen a t4-es tournamenten, az első csatát technikai győzelemmel megynertük, de a másodikban egy unikum csapat ellen mentünk (3 Lusch, esélyünk sem volt), akik végülis a 8-ad döntőig jutottak...