World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát akinek adják, annak kicsit jó. Nos ők megcsinálták, hogy nekik rossz semmiképpen ne legyen 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
- M3LT + slot
- 8250 gold
Price: 37,04 USD (29.99 EUR)
..meg egyetlen normalis sem volt a 11bol idaig.. komolyan elmehetnek a picsaba..
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
a parancsnokot miért nem osztod újra? az a lámpa még nagyon sokára fog így világítani....
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehozom az inkompetens csapatomnak a meccset és csak egy first class:S
AMX 12t külön szánalom amilyen jutalmazást kapott, miután a csata azon részébe mikor scoutolni kelett volna hátul csücsült vagy afkolt a bázisnál...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
cyka blyat
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 23:43:10
U.i.: Eskü nem rejtettem el semmilyen káros kódot a replayben.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.10. 23:28:56
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

REPLAY
It\'s a trap!!! :)
Véleményeteket kérném, az obj 268 a t10 td nerf óta ér még-e valamit vagy sem?
It\'s a trap!!! :)
Brit tudósok is bebizonyították, hogy az orosz közepes vonal a legjobb médium ág a játékban és az ág tetején 3 remek közepes tank is figyel. Jelenleg klasszikus közepes tankok közül szerintem az Object 430 / T-62A / Object 140 / E50M járművek azok, amik a legjobban használhatóak. Batchat kicsit más kategória, azt nem lenne értelme ezekkel a gépekkel összehasonlítani. E50M nálam kiesett, mert maga az ág nem tetszett, főleg a Panther 2 névre hallgató lánctalpas agysejt romboló miatt.
Én A-43, A-44 vonalon közelítettem meg az Object 140-re hallgató ragadozót. Az egész ág egy élmény volt. Aztán T-54-nél el kellett gondolkoznom, hogy mit válasszak.
A T-62A jobban páncélozott, míg az Object 140 minimálisan jobb álca értékkel és jobb függőleges lövegkitéríthetőséggel rendelkezik. Én úgy voltam vele, hogy jobban ki tudom használni az álcát és a lövegkitéríthetőséget, mint az erősebb tornyot gyengébb lövegkitéríthetőséggel és kicsit gyengébb álcával. A T-62A is egy remek tank, de szerintem kicsit több tudást igényel, mint az obj 140 az említett különbségek miatt. Próbáltam már a 62A-t is egy másik fiókban és érezhető volt még az az 1 fokos löveg kitéríthetőség differencia is. Igazából ez tőled függ, hogy melyiket választod, mert mind a kettő egy remek gép.
Az obj 140-et mindenkinek ajánlom, aki szeret közepes tankokkal játszani és végig szeretne menni a játék egyik legjobb vonalán. Nem nagyon van olyan helyzet, amihez az obj 140 ne tudna alkalmazkodni. Remekül tud támogatni, de ha kell meg is védi magát. Kulcshelyeket nagyon hamar el lehet vele foglalni. Spotolásra is alkalmas, de ilyen löveg mellett ezt bízzuk másra inkább. Egy hihetetlenül nagy fun faktorral bíró, multifunkcionális gép. És ott vannak a „bónuszok”, hogy bárkit leláncolva tud tartani, illetve APCR-t használ, mint alap lőszer.
Személy szerint nekem ez a kedvenc tankom. Nagyon szép sebzéseket lehet vele összehozni, saját HP-t meg gyakorlatilag kacarászva sebzi meg. Nem ritkák vele a 3-4k sebzéses körök sem, személyes rekordom egy 7300 körüli sebzés volt, sajnos pont egy vesztes csatában. Most akiknek nincs meg ez a tank, az biztos azon gondolkozik, hogy ez mind szép és jó, de hol itt az átverés? Hát kérem szépen, itt nincs átverés! Ez a tank úgy jó, ahogy van, minden garázsban ott van a helye.
Forrás: object-140-elemzes
Kinek mi jön be. T54 után oroszt abbahagytam, nem jön be a kis sebzésű löveg. Angol papír, lassú (max. 40 km/h) modulsérülős tankok, de jó löveg amellett -10 fok csőlehajlás.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.10. 22:24:38
A ruszkik a kedvenceim. T54, Obj 140 igazi roham medek. Gyorsak, jol fordulnak es jo az agyu. A depression rosszabb mint az USA-nak, de cserebe eleg kemeny a tornya(obj 140) es jol hasznalva nagy szerencse kell, hogy atlojjek. Viszont ezekig eljutva kicsit szopatosabb az ut, de egy rutinos jatekosnak nem lehet problema egyik tank sem.
Egy agrol lebeszelnelek es ez a japan. Nekem azstb nagy csalodas. A gun annyira szar rajta, hogy nem is jatszok vele. Remelem jon majd valami masik japo ag is mert a 4 skilles legenyek csak ott hokiznak a barakkban.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Orosz ha nem akarsz sokat szenvedni .
Francia ha a revolvertárast szeretnél.
Angol ha funnolni akarsz 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
en is orosz vagy angol agat preferalnam.
ameikai medek jo kozepes medek.
franciaknal gyakorlatilag nincsenek medek
japanok eleg unorthodox medek a gyorstuzelesu agyukkal.
a kinaiak orosz koppintasok, csak rossz lefele a csokiterites.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

replay
KVknál nem spóroltam a golddal, alap 92mmes pen nem a legjobb ellenük.
WoT: Nishizumi77
amúgy múltkor is volt ilyen baknokság tier6-al 14 fős csapatokkal ott bejutottunk a 36-ba egyetlen magyar csapatként. a 3. napon kaptunk ki a 16-ba kerülésért a lengyelektől, akik aztán megnyerték az egészet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 18:47:00
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 18:39:22
A lassúságot kulcspozíció elfoglalásával lehet orvosolni, Himmelsdorf, Cliff elég kicsi mapok azért, és a többi sem volt nagy.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Igen, gyakorlatilag nincsenek rajta nyitható "ajtók", csak úgy lehet hozzáférni a motorhoz, váltóműhöz, satöbbihez, ha cakkumpakkum lecsavaroztad a teljes hátsó lemezt, és daruval leemelted.
A harckocsi motorterénél amikor az access ports-ról beszél akkor annak mi a lényege? Hogy nincsenek fogyantyúk meg zsanérok, hanem fel kell oldani a csavarkötést és daruval leemeleni a lemezt?
A belsejére kíváncsi vagyok, talán elmondja hogyan működött pontosan a töltőberendezés és mi volt a dolga a két töltőnek. Az orosz szövegekből ez egy kicsit nehezen érthető.
Mellesleg Nicholas Morannál is 65°-os a homlokpáncél...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.10. 18:02:52
Atya világ, na azt mondjuk sosem gondoltam volna, hogy az IS-7 tornyán az a két, hátrafelé néző izé géppuska. Hogy a test két oldalán lévő izékről már ne is beszéljünk😊
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/western-shootout-competition/
Szerintetek itt van esélye Centurion I med tanknak ? , mert ugye arról ha teljes terjedelembe látszik úgyse pattan semmi 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83