418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#353607 Nvidia vagy amd vidkari? -
Kryon #353606 Én se goldozok (mert skót vagyok), de sajnos sokan igen, és ha ezután a változtatás után 99% golddal lő majd, azzal az én játékomat is szétcseszik, azért zavar. -
#353605 Jóvanakko'... csak gondoltam lejjebb faragom a gép fogyasztását de akkor kapják be :) Csinálok egy külön wot profilt a bios-ban... -
#353604 Javaslom a KV-2-t. Az mindent visz! -
lexlutor #353603 te most komolyan varsz bmi features a wottol, ahol mega tobbmagot sem kepes megoldani 5 ev utan?? :D -
#353602 KV-2 ;) -
#353601 Na hát a fszom kivan ezzel a misszióval. T55A HT misszió: 5 modul dmg... E100al HE-spam semmi, AP-spam semmi, HEAT-spam semmi...
Ezt a kurva RNG missziót. 5 belső modul dmg-vel addig szopathat a játék amíg akar. Hisz itt az RNG dönti el mi sérül. -
#353600 ctrl+f5 -
#353599 Tegnap azzal tököltem a bios-ban hogy a vga mellett menjen az integrált cucc is. Szépen meg is oldódott. Más játékok szépen használják a videókártyát míg a wot (nagyon meg sem lepődtem..) az integráltal szöttyög... Ötlet? -
lexlutor #353598 azt azert ne felejtsd el, h a mauskilovesre van egy jelveny. nem sok szaladgal a jatekban, raadasul jo nagy, es jo lassu celpont. -
#353597 Van most valami, hogy nem lehet elérni a WOT.EU-t?
-
#353596 A Maus is ugyanez, ugyanis ARANYESŐ kezd hullani, amint meglátják, és persze az artyk is heveny erekcióval, nyálukat csorgatva basznak telibe, nemegyszer GOLD (!) lőszerrel! -
#353595 Hagyd, emberi jellem kérdése. Van aki a tiszta játék öröméért , a szellemi kihívás kedvéért játszik, és vannak, akik a mindenáron való győzelemért, a la a cél szentesíti az eszközt! -
Kubukli #353594 Én is megörültem, hogy az index2-n végre értelmes hivatkozás is megjelent a sok celebsz@r között. -
Simulacrum #353593 Tud nekem valaki mutatni olyan csatát, amikor Serene Coaston északról nyert, nem többségében piros ellenfelek ellen, illetve nem szakaszban?
Állítom, hogy északról az a pálya nyerhetetlen normál körülmények között. -
lexlutor #353592 hosszu ido utan elovettem is7et, es sikerult kapasbol bemakolni a 10k pattintos kuldetest :) -
EmR3 #353591 Már eccer írtam erre a problémádra. Szóval amíg cvakkos vagy jobb ha hozzászoksz. Ha nem szakaszban játszol randomban hogy legyen aki esetleg megvéd akkor ezek minden naposak lesznek. Ha szakaszban vagytok azért nem mernek olyan gyakran belekötni az emberbe, max a kotsog buzi statpadder jelzők fognak előkerülni. Persze van egy elhanyagolható réteg amelyiknek nem a bicska nyílik a zsebében ha meglátja a klán logo-t. -
#353590 1 csata kellett még a Tetrarchhoz, ezért visszafogtam magam, szakaszban Maala-val az ilyenekért büntetni szoktunk,de egyedül annyira nem vonz a teamkill,még ha ilyen ostoba jószágról van is szó
-
Tarathiel2 #353589 Na amióta nem statpadderkedek a hellcattel lecsúsztam a zöld wn8 minősítésre, azóta nagyrészt kikoptak szerencsére az ilyenek. Az ilyeneket úgy szoktam kezelni, hogy megvárom amíg alacsony hp-ra kerül aztán megy a hátába a kegyelemdöfés. Így ban sincs és ő is toporzékolhat agyvérzésig.
Persze a replay végén látható másik állatfaj megmaradt. Az a fajta, amelyik ha meglátja hogy egy zöld vagy jobb játékos maradt utoljára, egyből habzó szájú hörgésbe kezd és reportot követel meg írja az ellenfélnek a pozíciódat, nem baj hogy több killed meg sebzésed van mint az egész agyhalott bandának.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.05.11. 01:46:22 -
WR104 #353588 Lehetett volna - szovjet-orosz harckocsifejlesztések 1.rész -
WR104 #353587 Vannak hatranyai is ha nagy klanban van az ember. En hasonlo okok miatt hagytam ott a 322-ot.
A gyerekrol meg annyit, hogy az elso lepattano utan addig lottem volna amig auto ban-t nem kapok es kesz. Teljesen ertelmetlen irogatni egy ilyen buta jószágnak. -
#353586 Ezt most komolyan nézzétek meg,mert már nem akarom elhinni,hogy az ilyen retardáltak mindig megtalálnak, Atkas hazánkfia beköszön: szeretem az Unicumokat, itt még én kis naiv azt hittem örül neki,hogy egy jó játékos van vele, hát a nagy L*f*szt , megyek bacsával, erre belém lő E4-el,, szerencsére az ügyessége megegyezik az agyi képességeivel,így lepattant rólam, itt megjegyeztem neki,hogy még ez sem megy , aztán nem hiszitek el jött utánam és belém lőtt megint , itt azért már feltettem a kérdést,hogy mégis miért lövöldöz rám?
Ilyet szól mert egy *fa**opó klánban vagyok, megkérdeztem,hogy akkor azért lősz rám,mert korábban valaki beszólt neked?
Erre azt mondja ya , még mondtam neki h a commanderének megmutatom a replayt, mire mondta,hogy egészen bátran, utólag kiderül csókosa a srác, aztán csata vége felé, még beírta,hogy Bot vagyok, és statpadder , mire csapattársaim reagáltak,hogy igaza van, hát én kiégtem:D
Csata után úgy gondolta nem volt elég,és elkezdett anyázni.
De nézzétek meg a replayt,mert ilyet nem minden nap látni, legalább is remélem,bár úgy néz ki én hetente kapok belőle.
Replay
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.05.11. 01:13:23 -
WR104 #353585 Ezt az altalad linkelt forumbol loptam. Ez megmutatja mire eleg a 230-240-es pen.
-
#353584 Cserébe nagyobbat lő.
-
lammaer #353583 Hát majd gyakorlom, igazság szerint TierXben nem vagyok járatos, nem is tudom most miért játszogatok ott - ráadásul prém, nélkül... :D -
Gyuszopapa #353582 A tornyát átviszi az ST-I szemből.A lövegpajzs mellett 2 oldalt középen.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.05.10. 23:27:06 -
lammaer #353581 Hát én csak az alját ismerem ahol átüthető, ha ferdén jön ki többnyire még ott sem.
Átlag playerről beszéljünk, nyilván aki seggel támad azt megoldom :D -
R3nton #353580 Igen csak az E-50-nek 2.1 a szűkülése nagyjából, míg a WZ-nek vagy 3.4 és még pontatlanabb is. -
Gyuszopapa #353579 Pedig a Maus-t egy ST-I-vel is lehet szemből sebezni.Persze ha olyan ül benne aki nem tomátó és ment vele jópárat,ismeri azt nehezebb.De hát olyankor nem szégyen a visszavonulás taktikai okokból az előnyösebb helyzetért.
-
#353578 E 50-nek most is csak 220 -
R3nton #353577 A 28%-os WR-emmel vele, mind1, majd ha meglesz a hatodik érzék, majd jönni fognak a gémek vele. -
lammaer #353576 Sztem azt kéne megbánnod hogy megint beletoltál a játékba párezret :D -
lammaer #353575 Na ezzel az IS7el is úgy jártam, mint a legtöbb tankkal: amikor én harcolok ellene, szemből szinte esélytelen átütnöm t9es tankkal normál lőszerrel (kopogtatom én az alját bőszen, tán nem ott kell?)... oldalról is nyel mindent, de még hátulról is.
Most hogy megvan csak kamillázok hogy lő keresztbe hosszába át minden... vajon a MAUS is ugyanez? Mert beforgatva azzal semmivel sem tudok semmit kezdeni, de gyanítom ha megvenném megint lenne vmi mágia rajta :)
Eddig egyedül a béla frontjában nem csalódtam, az olyan amilyennek én is láttam ha jön szembe. -
TiborTamas #353574 A mondás ez volt: "Együnk szart, több milliárd légy nem tévedhet."
Ez nekem annyira megtetszett anno, mikor olvastam, hogy azóta is használom ilyen helyzetekben... :D -
András77 #353573 Nekem az tetszik, hogy Bromwell-nek hívják a Cromwell Berlin-t. Találó név. Lehet, hogy megbánom, hogy nem ezt vettem, hanem a Rudy-t, de több érv szólt a Rudy mellett, de ez a Bromwell nagyon jó tank. -
Kubukli #353572 Jönnek és jönnek elő a csúszómászók...
-
Oddball29 #353571 Aha, itt meg tízből 9 tapasztalt player mondja azt, hogy ez így ebben a formában baromság. Inkább csak te szívod magadban a jointot, hogy minden jobb lesz.
Egy szavam nem lenne, ha csak a gold lőszert nerfelnék, meg néhány kirívó esetet. -
yossarianHUN #353570 Az meg, hogy "még ennyien meg ennyien így gondolják", sosem minősült értékelhető érvnek. Asszem Maalának van erről egy jó mondása valami legyek meg szarevés szerepeltetésével És igen, rengeteg ember gondolkodik végletekben, ez az egyik, amit nehezen értek meg az emberiségben. -
Oddball29 #353569 Pedig nem kell hozzá nagy fantázia, legalább három másik oldschool player is így látja eddig. Nyilván ők is végletekben gondolkoznak, vagy csak nagyobbak az elvárásaik. -
yossarianHUN #353568 A végletekben gondolkodás a következő olyan emberi gyarlóság, amiről oldalakat lehetne írni, de sajnos holnap 4-kor kelek, úgyhogy ezt már passzolom:)