banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én itt is ismerek sok olyan családot, akik 500-1000 forint zsebpénzt adnak a gyereknek, igaz nem hetente, havonta. Van olyan, aki sokkal többet. Ettől miért lesznek nemtörődöm fajták? Láthatóan nem érted ezt. Azon lehet vitatkozni persze, hogy ez jó vagy rossz, én pl nagyjából egyetértek vele, hogy legyen a gyereknek valamennyi pénze és ne szóljak bele, mire költi, jó persze ne füves cigi meg pia, de amire szeretné nagyjából.

Tényleg nem tudom ezt, de van egy érzésem, hogy nyugaton ez még gyakoribb lehet, hogy tudnak zsebpénzt adni és heti 10-20 EUR az nem a világ csodája. Nyilván a pénz ott is pénz, de ezek inkább csak nekem/nekünk nagy tételek.

A WoT meg szépen le tudja fölözni a gyerekek zsebpénzét, az mindegy, hogy magyar vagy német szerintem és főleg a prémtankok formájában, mert akit én ismerek a tág ismeretségi körömben, szóval van ismerős ismerőse is közöttük, akivel kb 1x beszéltem az életben, de szóba jött a WoT és játszik, kb 8-10 gyerek, akiről úgy tudom WoTozik és 10-16 éves korban van, (16 felett már komolyabbak azért szerintem, 10 alatt meg síkhülyék ehhez, lövöldözni akarnak, hagyjuk is). Ezek mind a prém tankokért vannak oda, arról pofáztak a legtöbbet, de nem szeretnek fejleszteni (bot mehet ugye?), de szeretnek nagyobb tankokkal menni. Van köztük tényleg sík hülye is a játékhoz, akinek én árultam el, hogy át lehet képezni a legénységet a következő szintű, nagyobb tankba és ezzel egy teljesen új világ nyílt ki neki, de van aki egész jó dolgokat mondott. Ideális célcsoport, bedobni nekik egy prém tank grindet, tokent venni hozzá, prém előfizetést stb stb

Azzal sem értek egyet, hogy a hobbijára aki költ, az felelőtlen. Egyáltalán nem az, ez szórakozás, miért ne költene rá?

Az EU szerintem mocskos nagy fejőstehén ilyen szempontból. Érted, ha én, aki tényleg szűken van eleresztve, 500-1000-t tudok rá költeni havonta, akkor el nem tudom képzelni, mennyit költenek azok, akiknek van rá keret. Nagy számok, rengeteg játékos, iszonyat bevétel, de a fejőstehenet etetni kell, reméljük ezt nem felejti el a wg eu részlege.