A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352603 Azt nem tudom, hogy mennyire általános, de vannak távoli rokonaim németben és ők odab.sznak a kis hanszikának heti 20eur zsebpénzt, amit arra költ, amire akar és tudatosan nem is szólnak bele a költésbe. Állítólag ezzel önállóságot tanul a gyerek. Hát nem tudom, hogy ez tényleg hasznos-e ilyen formában, de csak az általános iskolás gyereknek a heti zsebpénze több, mint amit én tudok a hobbimra költeni havonta. Egyébként WoT-ozik a gyerek és elég sokat költött már rá. Van olyan haverja, aki heti 100eur zsebpénzt kap és az is WoTozik, szerintem már minden megvehető prém tankja megvan neki.
Ezek ráadásul gyerekek, ami abból is látszik, hogy a prém előfizetés nem nagyon érdekli őket, pedig ők megtehetnék, hogy folyamatosan prémjük legyen, de a prém tankok már igen, hogy dagadjon a mell, amikor kigurul a löwével például és azokkal nyomják és rengeteg konvertált szabad xp-ből jutnak előre leginkább. Még azt sem mondanám, hogy bűn rosszak, a sárga sáv aljába befért mindegyik (ez tavaly volt, szóval a mostani logika szerint lehetnek már halványzöldek is, de most nem tudom megnézni, mert nevet változtattak - gondolom valami aktuális szuperhősre
, fasza 2500 aranyért, biztos megérte nekik), de szóval legalább az alap dolgokkal tisztában vannak.
Most ezek után egy jól kereső 20-30 éves német mennyit tud(na) költeni a hobbijára? Szerintem jobb is ha nem gondolok bele.
Egyébként mindig is USA volt a legjobban fizető terület, csak ott kevés játékos van. Ott szinte bármekkora ajándékot adhatnának, ha sikerül új játékosokat csábítani vele, mert megtérül hamar.