banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Periszkóp? Az valóban nem kell, ezért optikát írtam, nekem az van rajta minden meden. Jelenleg 449m a látótávja a t62a vasnak, de még fejlesztek rajta skillekkel. A javítás meg olyan dolog, hogy aki harcol vele, annak nem egyszer fogják a láncot leszedni, hanem sokszor. Nem használom fel a javítót, csak tényleg kritikus helyzetben, mert elég gyorsan felpattintják közel fullos javítás + BiA mellett. Az is eldöntött már csatát nem egyszer, hogy nekem még volt javítóm a végén.

Ezek az ízlések és pofonok kérdése szerintem. Nem lehet kijelenteni, hogy márpedig ez kell rá meg az kell rá. Ki hogyan használja, ennyit illik végig gondolni és utána megválasztani a modulokat és skilleket. Aki távolról pötyög vele, annak mást kell rátennie, mint aki megközelíti az ellenfelet és úgy próbál érvényesülni. Egy tankot ugye nem egyféleképpen lehet használni, de el kell dönteni, mi a tipikus felhasználási mód, evvan, nem lehet leegyszerűsíteni ennél jobban szerintem.