A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352526 Több féle megoldásból választhatsz. Én mindig abból indulok ki, hogy kb mire fogom a tankot használni. Egy med esetében általában közel harc vagy közepes távolságból való harc, sok mozgás, mozgás közben lövés és így tovább. Mondjuk az STB ágyúját nem dícsérik, nagy a szórása, úgyhogy feltételezem nem nagy távolságból akarsz vele "operálni".
A másik dolog meg a látótáv, aminek a fontosságát nem lehet elégszer kiemelni még közepes távolság esetén is fontos, végjátékban eldöntheti a csatát és így tovább.
Szóval: töltésgyorsító, vert stab és optika. Ha nagyon sz.r az ágyú pontossága még így is, akkor a töltésgyorsítót le lehet cserélni célzásgyorsítóra, ergó mit sem ér ha gyorsabban töltesz, ha mellé megy alapon.
Skillek: hatodik érzék, bia, javítás, pillanatkép, sima utazás, helyzetfelismerés (látótáv javítás). Ha ezek megvannak, akkor álca. Az álcát én azért nem erőltetem, mert nem nagy távolságból sniperkedek, hanem bőven az ellenfél látótávján belül és a lövés pillanatában minden tanknak eltűnik az álcája, amin semmi nem segít, még fullos álca sem, mivel ha nagyon kicsi az alap álca (lövés után), akkor mit segít a %-os változás ezen? Keveset. Álca mehet rá, ha a fontosabbak már ott vannak.
Pont a wotinfo-n néztem egy t62a csatát, ahol álcaháló volt a tankon, ami érdekes, csak arra tudok gondolni, hogy sokat sniperkedik az illető. Gondolom mellé fullos álcája is van. Amit viszont érdemes megfigyelni, hogy ahogy elkezd harcolni, közepes távon belül, minden lövés után felspotolódik, úgyhogy a hajára kenheti az álcáját.
Mivel sokat megyek bele bunyóba a tankkal, a javítás sokkal fontosabb és a látótávhoz, lövéshez kapcsolódó skillek.
Nagyjából ezek a megfontolások. Több választási lehetőséged is van, de ha kb már eldöntötted, hogy mit akarsz a tankkal kezdeni, akkor már egyértelmű, mit kell hozzá választanod.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.28. 15:24:46