A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
haflac #352310 Ez igaz,én direkt nem írtam,hogy ez vagy az a jobb.Nekem löwével van kb 2000 csatám,T34-el talán 100,type 59-el 700(ebben nem vagyok biztos).És ezen kívül még van:Su 100Y,T25,Churchill 3,a japán 5-ös,Ram 2,type 64,meg a kis fosok.Az összes prém tankomat vettem,kivétel a kicsiket amiket adták.Nagyon unom már a játékot,így minden az accomon lévő tank kidobott pénz.Mert ha végleg abbahagyom ,akkor ergo kidobok az ablakon kb 30000 forintot.A prémium előfizu az egy "előfizetői díj",amit ha megunod a játékot, akkor sem kidobott pénz,hanem havi 2500 forintért szórakoztál-tam.Ha most tartanák ugyanott ahol anno mikor vettem a Löwét,mint 1. prém tankomat és jelen észmennyiséggel vagyok megáldva,100%,hogy nem a tankot veszem.