418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #353326 Nem tesz semmit, én már csak azért imádkozom, hogy a Chieftain megérje azt az öt millát, amit erre az ócskavasra költöttem. Megint. -
R3nton #353325 Nem jöttek meg még az adatok :D Mintha vitorlással hajóznának és eltévedtek valamerre :D -
yossarianHUN #353324 Egyszerűen csak leszarják. Gondolom kevesen játszanak a britekkel. Ja, hogy HD Type 58-ra meg egyéb kínai vackokra van kapacitás? Meg a Mäuschent is összedobták 2 hónap alatt? Nem jöttek még meg az adatok a kiküldött csapattól akik a Bovingtoni Chieftaint vizsgálják? Milyen adatok kellenek, drágaság? Mellbőség, vércsoport? Vagy a Mäuschen modellt milyen lézeres páncélmérési adatok alapján rakták össze? És a tízes heavyk közül hánynak van történelmileg pontos védettsége, hogy ilyen überhájtekk cuccokkal kell páncélvastagságot mérni azon a szerencsétlen Chieftain-en? Legalább megmondanák nyíltan hogy szarnak rá, ne kamuznának ilyen hülyeségeket, hogy Bovington, meg páncélmérés... -
#353323 1, mindig jól szórakozom a tankismertetőiden
2, kösz, hogy anno előttem jártál a brit heavy ágon, és megkíméltél a T8 és feletti tankoktól :) -
R3nton #353322 Megkérhetek valakit, akinek lent van a tesztszerver, megnézne nekem 6 db küldetést?!! obj260 küldi mind a 6: LT11, LT12, LT15, MT15, HT15, TD15
Köszi! Ezek hiányoznak még -
Angelus1991ster #353321 Ritka nagy kacat egy szó mint száz, de sebaj, lesz ideje pihengetni a garázsban addig a 2-3 évig, amíg a WG megszüli a Chieftain modellt.-
t8-as FV4202 már hd modellje bennt csücsül a kilensben. Ha ezt a tankot nem képesek megcsinálni, akkor az EU ággal mi lehet. -
yossarianHUN #353320 Így a visszavétele után továbbra is fenntartom, hogy ez az FV215b egy szutyok. 10-es heavyvel nekem ne kelljen 400 méterrel a frontvonal mögött reszketni, nehogy felspottoljanak, mert azon nyomban szétrámolnak mint floki a lábtörlőt, az arty meg erotikus nyögdécselés kíséretében overmatcheli az istálló méretű motorháztetőt, amit még a torony se véd. Arról nem is beszélve, hogy ezt meg se lehet csinálni, max elméleti síkon, mert a pályák 95%-án a harcérintkezés távolsága 300 méter alatt van.
Aki nem hülye, az röhögve belő mindenütt, pattintásra egyedül az UFP és a torony képes, de előbbinél nettó gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy az ember egy kéttenyérnyi lemezt lövöldözzön egy hosszúszárnyú bálna méretű, mindenhol máshol abszolút papír tankon, a toronyt illetőleg meg sok sikert kívánok ahhoz, hogy úgy dugd ki, hogy semmi ne látsszon közben a tank testéből, mert ha csak egy hangyafasznyi részecske is kibukkan a fedezék mögül, mérget vehetsz rá, hogy a tornyodat magasról leszarva szénné lövi minden, legalább kétjegyű IQ-val rendelkező ellenfél.
A hátsótorony jó lehet egy olyan tanknál, aminek nem taknyos papírzsepikből hajtogatták az oldalát, ennek viszont se oldalpáncélzata, se frontpáncélzata, se semmipáncélzata, úgyhogy minden egyes fedezék mögül kihajtás olyan érzés, mintha a pöcsödet dugnád a fa odvába, hogy megtudhasd van-e benne darázsfészek. Vagy, hárdkór ravasz módon kitolathatsz rükvercben, és akkor a seggét lövik széjjel. Vagy, megpróbálhatsz sidescrapelni, és akkor az oldalát. Vagy megpróbálhatsz hulldownozni, és ha az ötszáznegyvenedik próbálkozásra meg tudod oldani, hogy a tank testéből az ellenség semmit ne lásson, akkor van ez.
Ritka nagy kacat egy szó mint száz, de sebaj, lesz ideje pihengetni a garázsban addig a 2-3 évig, amíg a WG megszüli a Chieftain modellt. -
#353319 Nem vagyok "arcade noob" ;) Realisticban tolom szóval ezen nem kell aggódnom ;) -
Toweliee #353318 Gyere velem szakaszba (kivéve ha elkrod a szerencsém :)) -
#353317 Ez a 4-es francia td....
VALAMI ESZMÉLETLEN BRUTÁL JÓ VEZETNI...XD
És valami kegyetlen epikus kinézete van...:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.09. 12:12:26 -
#353316 Szívesen, részemről a megtiszteltetés! -
lexlutor #353315 majd amikro zsinorba adja a dominationokat, meg a repterfogalalosakat, amjd hullik ott is hajad, csak varjal :) -
#353314 Nekem 30 meccsből 9 win... Inkább WT-zek ott legalább nincs RNG a repcsiknél :D -
lexlutor #353313 3 ora alatt sikerult a maradek 8 gyozelmet megcsinalni.. 3 ora.. hetvegi vegleny mocsok okadek teamek.. -
Avenger93 #353312 Értem, köszi -
#353311 Az új HD kliens az ugyanaz mint a jelenlegi normál verzió, az SD-ben pedig egyik tank sem kap HD textúrát.
-
lexlutor #353310 sd-nek butitott grafikaja lesz, h a sok nyomorul pusztai orosz-ork, az abakuszara ne kelljen a hd-t letolteni, es aztan butitani, mert ott meg az a 3G kulonbseg is szamit.. -
lammaer #353309 És mennyit mentél a sima cromwellel és mennyit az újjal? -
Avenger93 #353308 Tulajdonképpen mi lesz a látható különbség a a HD és az SD kliens között? Rosszabb lesz a grafika a mostaninál vagy akkor a jelenlegi melyiknek felel meg? -
R3nton #353307 Azt vártam, hogy ugyanolyan WR-t megyek vele, mint a nem prémiummal... -
lammaer #353306 Ez most a tank vagy a játékosok hibája?
Tudni kéne dolgok közt különbséget tenni... vagy mit vártál: megveeszed a trendi prémiumtankot és hirtelen mindenki jól kezd el játszani a wotba?
Amúgymeg nem is értem minek dobsz ki pénzt egy cromwell prémiumra, amikor a sima cromwell - ahogy irtátok - ugyanolyan jó játékélmény, és gondolom farmtankod már van elég...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.09. 11:23:45 -
#353305 Akkor csak annyit tudok mondani hogy teszt szeró érthetetlen okok miatt mindig 6GB felett van. -
Angelus1991ster #353304 Ezek 9.6 idején kész voltak. -
mordawn #353303 De a HD második körben még közel 3 gigát le fog tölteni. -
#353302 Érdekes, a HD és SD quality között 30MB különbség van. -
#353301 Azért az a 10HD tank sok erőfeszítésbe telt szóval hagy békén őket
2020-ra Bigworld 3.0 confirmed? -
Angelus1991ster #353300 Jaj szargaming de imádom, hogy hamvadnának porrá a mocskos buzik.
Le kell tölteni 6gb-nyi 9.8-as public lószart, hogy megnézhessem pár sornyi adatot. Mert alsóbbrendűek ahhoz, hogy kiírják a az IM-et érintő változásokat. -
#353299 Szeretném itt is megköszönni Frostpapának és Towelieenek, h E-25-tel segítettek a T28 TD-14 küldiben. T10-ben kb. 15 csatát mentem és 1x a közelében is voltam, de egy general chatről összeszedett elég alacsony WN8-ú tag nem volt képes 268-al 1k-t sem sebezni, míg én meg egy másik arc kb. 10k-t sebeztünk E3-al és 263-al. A lényeg, h már a hajam is égnek állt a külditől, a játéktól, a "randomtól" stb. és erre a 3 E-25-tel 2. vagy 3. csatára sikerült.
Szal, köszi még1x Frostpapa és Toweliee. Saved my day:)
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.05.09. 10:45:58 -
#353298 Ugye,hogy ugye,amikor nem Rambozzuk el -
Lucifer001 #353297 Szerintem leszek .
Még két ízelítő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Simulacrum #353296 Én azt mondom gyenge csapatok ide vagy oda, jó tankkal lehet élvezetes köröket futni így is. Első köröm ezzel a kicsikével. Úgy érzem meg fogjuk kedvelni egymást. Igazi kaján mosolyt csal az arcra, mikor bedurrantasz a klikkelőknek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #353295 szenzációs, ilyenkor szokott elmenni a kedvem a játéktól... -
mordawn #353294 Akit érdekel az ilyesmi: már van 9.8 tesztszerver.
Amcsi és orosz oldalon kint az infó, csak eu-ra felejtették kitenni. Jó nagy csomag, HD kliens esetében 6071 + 3414 megát szed le.
A küldetések sok esetben lényegesen egyszerűbbek lettek, például az Object 260 / TD-14: már csak 35% sebzés kell. A szakaszos küldetéseket már egyedül is meg lehet csinálni. -
#353293 Az szép Lulu
Du,este leszel? -
#353292 Öööö a fele -
#353291 5x xp event van, a sok siemka ilyenkor tudja kiszenvedni az xp mennyiseget a nagyobb tankjara.
Ilyenkor nalam altalanosan melyrepulesbe megy a wr.
Tegnap stug3, t34, amx 1357-el mentem.
Stuggal zsinorban 7 buko utan mentem amxel nagyok koze, 3 win.
Az mm meg olyan kegyes volt a stugommal hogy a csapatom 80%a piros volt a maradek narancs, ellenfelnel mev 6-7 zold meg par citrom.
A pirosaink lemmingeztek, keptelenek voltak ures bazist elfoglalni mig en resetelni probltam a mienket. Akkor epp 1500 korul sebeztem de dontetlen lett mert 4en is foglaltak es nem tudtam azt megloni aki elsonek ert a cap korba.
A maradek csataban beraktak tier7be 8db 7-es nehezek ellen. -
Lucifer001 #353290 Tartom , és emelem tétet :)
Kár , hogy ez már nem 5x-ös ;-) -
lexlutor #353289 en amikor huiztam, top cso nelkul egy kalap szar volt. onnantol kezdett mukodni.
meg aztan annyi kellett is, h beletanuljak, mikor merre es hova erdemes menni, beallni vele.
ez a sok dimbesdobos fos-szar palya kimondottan jo neki. -
Simulacrum #353288 Reggeli beindító ötszörös. Hiába nerfelték, ez a tank brutálisan OP. Az egyik számomra legkedvesebb tankomat (T71) muszáj volt lecserélnem erre, mert tényleg jobb. Robbantam már vele, amit hibájának szoktak írni, de közel sem annyiszor, mint amennyire sírnak érte.
R3nton: Ez a hétvége, illetve nagy akciók ismérve. Nekem is minden meccs brutálisan dől el vagy az egyik vagy a másik irányba. A fentebbi üdítő kivétel volt. Az ellenfél is nagyon jó volt, nem nyertünk könnyen.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.05.09. 08:43:56 -
#353287 Valahogy nem szeretem a lowe lassusagu pontatlan papir tdket.
Az ertelmes td helyeket reg elfoglaljak mire ez odaerne.
Hamar spotolodik a sok clickernek elso szamu celpont, tul lassu a menekuleshez 0 pancelja miatt meg szeretik 1 lovesbol kiszedni.
A mostani palyak, lightok, artyk eroviszonyab abszolut nem illik bele.
Stock fegyvere meg d.maxon elmegy de ide mar katasztrofa es rengeteg xp a top cso, kulon orom hogy utana elvileg semmilyen masik tank nem hasznalja azt a csovet ha jol lattam.