World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#337011 Régi szép emlékek. Kb. 3 éve volt szerencsém eljutni ebbe a tank múzeumba. Ha vki éppen arra jár érdemes megnézni, nagy élmény volt. Sok fajta tankjuk van, modernekből olyan is, amiről addig én pl. nem is hallottam. Ha jól emlékszem brit darabok. Persze azért Bovingtont nem körözi le. Az tényleg a mennyország egy tank szerető embernek😄 Egyébként ez a KT az első teremben van, egyből a bejárattal szemben. Ahogy beérsz ezt látod meg először és csak tátod a szád, h mekkora nagy batár dög élőben😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
1:52-nél azért jól pofán köpi a nézőket 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
angelus1991ster.blogspot.hu
Viszont valakik felvettek egy adag Tigris II hangot: Youtube
Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2014.12.08. 14:27:42
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Ennyire nehéz értelmezni valamit ha nincs mögé rakva 25 smiley?
Korábban is raktam be vicces (ezt ide kell írni) anyázásokat magyaroktól akkor képet az igaz, de most az nem adta volna vissza a helyzet abszurditását. (amúgy meg lehet vissza keresni!)
Lényeg azon van, hogy: Kifordult magából mert itt visszalőnek.
NEM pedig azon hogy: Ki lett lőve, ki a kiskirály és a többi.
Lehet kicsit félreérthető amikor darkwraith-nek próbáltam megmagyarázni de annyira szerintem nem, hogy ezt hozzátok össze.
András77: nincs több kérdésem.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.12.08. 13:57:17
|Származási hely: Degec|

Akkor király voltál, hogy kilőttél egy nagy klános arcot, sőt annyira de annyira király voltál, hogy még rád is szólt utána, hogy aztán itt mesélhessél a mű felháborodásodról, amivel megint csak azt tudod reklámozni, hogy te mekkora de mekkora király voltál.
Ha ezt akartad hallani, hogy mekkora király vagy, akkor megtörtént és téma lezárva, stfu
Ha kilövök egy lilát nekem is jó érzés persze, de ezek mind hangulat és helyzetfüggő dolgok. Lehet máskor 1v1-ben lealázna. CSak ura, hogy ilyeneket írogatnak emberek, ide, amivel semmit sem tudnak ellene tenni. Ahol meg lehet tenni az arcpadderek ellen , oda nem jeleznek.
Ennyit akartam mondani.
Üdv
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
ez megint olyan, hogy ezt már nehéz véletlenszámgenerálással és egyéb hókuszpókuszokkal magyarázni
|Származási hely: Degec|
A probléma az amit írogatott a chat-ben utána. Az volt a bűnöm, hogy kilőttem erre elkezdett idiótázni / írogatni.
Kilőttél egy Zwack-ost? Na bumm! Én egy komplett zwack-os üveget lőttem ki, na az ütött, de ez a hí nem.
Tudom, hogy elrontottam a statisztikáit mert ki merészeltem lőni, de azért még is csak az ellenséges csapatban volt, illetve ő támadott rám.
Ne foglalkozz azokkal, akiknek nincs önkontrolljuk.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De lehet szerkeszteni a res_mods/9.4/scripts/client/mods mappában lévő battle_assistant.txt szerkesztésével az alapértelmezett gombokat. én pl lehet, hogy a left controlra (Keys.KEY_LCTRL) átraknám G-ről...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.08. 11:29:50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.08. 10:44:33
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
megkapjuk ingyen az FV4202-őt... aztán kiderül, hogy mégsem...
idén jön a havok... aztán kiderül, hogy mégsem

Gondoltam, még időben nekiállok gyakorolni az IM-ek miatt. Néhány pályán még elég elveszettnek érzem magamat felderítőként, de remélem sikerül majd belejönnöm idővel 😊
elore lathatolag tier8as gep lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.08. 08:16:01
Tehát 4 db agysejtes után most már az 1 db agysejtes is hatékonyabb vele.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.08. 08:14:10
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun