A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352127 Már az is sokat segítene szerintem, ha megmondanák világosan és egyértelműen, hogy eddig tart az IM kampány 1, mondjuk év végéig, akkor tudnék tervezni, mert még több tankot is ki kéne fejlesszek, pl kéne egy gyors nehéz tank és a francia ágra gondoltam, de ha most nekiállok, akkor kb év végére lenne tier9-10 tankom a napi duplákkal főleg.
Mondjuk én azt nem értem, hogy miért nem lehet egyszerűen bent hagyni és kész. A programozása készen van, mit zavarna ott? Be lehetne mellé rakni a kampány 2-t és kész.
A wg meg a szokásos bunkó stílusában áll a témához, bent marad, amíg bent marad, kiveszik, ha kiveszik, kussoljál büdös paraszt, izé tisztelt user és ha nem tetszik, ne játsszál vele. Fasza.
Azt még megértem, hogy mondjuk a havok-al kapcsolatban már nem mernek időpontot mondani, de ott komoly fejlesztés és technikai háttér kell, de azt mi a francért nem lehet világosan megmondani, hogy mi a tervük a kampány1 küldetésekkel, mindenféle pletykák vannak csak. B.sszák +, ezt tudom rá mondani, mindegy, annyira már nem görcsölök rá, mint az elején, akkor hajtottam nagyon a küldetéseket. Leginkább az van, hogy kiválasztok egyet, amit az adott tankkal reálisnak ítélek meg és megpróbálom, néha cserélgetem, ha tankot váltok, néha elfelejtem és akkor bent marad a korábbi, de már nem veszem annyira komolyan és néhány küldetés még így is felb.ssza az agyam, amikor már sokadjára múlik kevésen a teljesítése