World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sőt nekem az e50men irányított ütközés és repeszpáncél is van 😉
obj430 a legjobb, mármint oroszok közül
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.05. 17:15:21
Hát, ez az FV4005... Nem mondom, hogy hasra vagyok esve tőle. A mozgékonyságát elfogadhatónak nevezném, de ahhoz semmiképp nem elég fürge, hogy kárpótoljon azért, hogy HE-vel szétszedi bármi. Egy mozgékonyabb heavy mobilitása van. Az ágyúja jó, bár ez a HESH az én ízlésemhez egy kicsit túl rapszodikus. A tornyát meg még kisebb szögben lehet forgatni, mint az FV215b-ét.

Viszont kíváncsiságból megvettem a T-62-t. Az első körben kiderült, hogy egész kellemes egy jószág😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gondoltam, hogy E75-nél nem 100-700 lesz a sebzési arány a rammolással, akkor még csak kóstolgattam ezt a rammolás dolgot, de úgy gondoltam, hogy az irányított ütközés perk kicsit többet számít, közben nem . Bocs, hogy nem válaszolok mindenkinek külön-külön.
Látom elvették a Conwaytől a 105 milis ágyút. Most a 120-as az egyetlen opció. Vajon ez az élesben is így marad?
popey8
Kösz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Majdnem 20k. De amúgy FTR-en is van fenn kép az egész ágról.

#336762: Tévedsz, nem érek rá egész nap. Te talán azért kérdezel olyan kaliberrel, hogy "mennyi 1x1", mert ennyire ráérsz?

Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 16:28:56

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Meg tudnád nekem mondani, h mennyi xp a Valentine-ból az Archer?

Sajnos nem tudom megnézni, mert itt az asszonyéknál nagyon fos, lassú mikros net van és jó pár nap mire lejönne a 8+ gigás teszt szerver több személy aktív net használata mellett, szal el se kezdem letölteni<#sir>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Akkor valamit rosszul csinálsz. Lejtőn megindulva brutálisakat lehet vele törni-zúzni. Löktem már így Centurion oldalába 700-at, házon átgázolva T54E1-be 400-at (csak mert nem volt rajta több HP), de Tigrisbe is 600-at (az mondjuk nekem is fájt, de már végjátékban volt). Irányított ütközést rá, oszt jóvan.
Inkább ne válaszolj legközelebb. Gondolom egésznap ráérsz azért vagy ilyen seggfej.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ha ramm-olni akarsz menj neki egy KV-5-el, majdnem bárminek. Ha fel tud gyorsulni, úgy a Maus-on meg pár tankon kívül, mindnek rohadtul fog fájni.
Maala
Jó vicc. Egy küldetésben egyszer megcsinálhatod az elsődleges, egyszer meg a másodlagos részt. Ha sikerül egyben megcsinálni a kettőt (a másodlagos küldetést nyilván csak akkor tudod teljesíteni, ha az elsődlegest is teljesíted újra), akkor többször nem csinálhatod meg, csak a következőt. Ha teljesítesz egy küldetéssorozatot, akkor nekikezdhetsz egy másiknak.

Mit nem lehet ezen érteni? Egyszerű, mint bemászni egy Tas rohamlövegbe.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 15:44:39

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Normális ember egy E-75-öt a maga 85 tonnájával meg sem próbál lerammolni. A T30 is 60 tonna felett van. Az E-50 fullosan is 56-57 tonna lehet. Heayket amúgy se éri meg rammolni, mert csúnya vége lesz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egy jó infopanelt felraksz, kiírja a célpontod tömegét és színnel is jelzi, hogy érdemes-e neki menni. A zöld értelemszerűen a rammolható, pirossal csak pórul jársz. Havyk közül talán csak az amcsik rammolhatók, a többi már veled egy súlyú vagy nehezebb.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.05. 15:29:53
E50M ág jobban tetszett (bár Panther nem nagyon jött be, a többi ok), VK31 nagyon bejött, a VK32 már kevésbé, az Indien sem leányálom (de most buffolták), a Leo Proto meg valami szörnyű szenvedés volt nekem. Amúgy mind a két tízes nagyon jó, csak kicsit máshogy. E50M páncélozottabb, nehezebb, lehet vele rammolni, Leo meg egy kicsit mozgékonyabb és gyorsabb, papír, és lézerágyú.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.05. 15:21:17

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egyéni missziókban 4-szer is meglehet csinálni a közepes tank részt a Stug 4-ért?

angelus1991ster.blogspot.hu

De en a normal gunnal hasznalom. A Chi_Ri is taras megis lehet ra rammelt rakni. Na mindegy eleg jo a tank igy is.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mardel
Nem mert van 1 db táras lövege is aminek rosszabb célzás ideje és pontossága van.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

valamit rosszul csinálsz. E50-ekkel mind a 2vel nagyon jól lehet rammolni full speedel, főként medeket és lightokat, vagy könnyebb heavyket. E-75nek ami 90 tonna hülyeség nekimenni.
olvasd el még1x " ki tudja az ellen milyen legális cheateket használ?"

Az e50 rammolási képességeiről annyit, hogy tegnap lejtőn lefele nekimentem egy t30 oldalának, csináltam kemény130 sebzést, míg én kaptam 450-et. Ugyanez a szitu, lejtőn lefele egy álló t54-nek, 166 sebzés. Ha többet viszek le 400-500 körül ,megnyerjük a csatát. E75 oldalába rammolva én osztok 350-et,kapok 450-et. Mindezt úgy, hogy ki van feljesztve az irányított ütközés is. Nagyon megutáltam ezt a tankot, de nem csak emiatt.
Szerk:Tudom nem az e50, hanem az e50m-ről volt sző, de a súlyuk, ergo a rammolási képességek elvileg ugyanazok
Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.12.05. 13:48:50
semmilyen modot nem használok <#vigyor2>
A T37-re nem lehet toltesgyorsitot rakni?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

E-50M elemzés. Egy friss cikk. Talán segít.
Na és most ezt miből gondolod, hogy a saját véleményemet egyedi esetek alakították ki? na mindegy.. nem akarok senkit sem meggyőzni, régebben sem akartam sohasem, erről majd a játék fog. Nézd meg olyan emberek is elkezdtek már konteózni akik fél-egy éve még kiröhögtek ezért, most meg?
Előbb vagy utóbb biztos te is kikerülsz a háttérben jól meghatározott rétegből akiknél fontos a rendes működés és a jó játékélmény, majd akkor te is meg fogod tapasztani milyen az ha 10 átütő találatból meccsenként 7-8 nem sebez...

Count Adyn
Szóval ha az egyedi esetek cáfolják az összeesküvéselméletedet akkor azok nem mérvadóak, ha megerősítik akkor igen, értelek igy már minden világos😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Igen, megdőlt. Nem lehet vitába szállni azzal az egy esettel... Még youtubon is 150 millió ember rage-lt a videódra, mert nem tudták elhinni, hogy az a nashorn hogy tudott téged szétlőni. Barack Obama is sajtótájékoztatón szólította fel a WG-t hogy azonnal határolódjon el az esettől és adjanak ki hivatalos közleményt amiben elítélnek mindenfajta ilyen TD-Renton attrocitást amiből a híres próféta, a közleány jött ki rosszul.

Viccet félretéve én soha sem állítottam, hogy a prémiumosoknál nincs szopóág vagy furcsa esetek (ez utóbbi legtöbbször a kliens oldali modoknak tudható be, ki tudja az ellen milyen legális cheateket használ?), csak azt, hogy a szívatás mennyisége töredéke ahhoz képest amit akkor kapnátok, ha egyáltalán semmi goldot nem tolnátok az accountra (és persze jól is játszotok)...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.05. 13:21:18

És a két fejlesztési ág közti különbségek is hasonlóak?
Nekem meg fordítva volt. Ruinbergen 1 utcával arrébb volt a Nashorn, először még kiszúrtam utána már nem lehetett egyszerűen. Úgy lövöldözött, hogy nem lehetett felspotolni a formát. Pedig goldtankkal voltam FCM, és prémium is van rendszeresen. Szóval megdőlni látszik az elmélet 😉
Ilyen volt valamelyik nap.Nashorn-al csücsülök a bokorban és a KV-2 oneshotol fullról úgy hogy én nem is láttam meg.De ő igen.
Álcaháló,periszkóp volt fent.Megnéztem hogy más kapott-e utánnam spotdamagét és nem senki nem spottolt 600 közelébe sem.
Tehát a KV-2 hamarabb látott mint én őt,persze mese habbal.

A fő hogy replay van.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.05. 12:31:42

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez azert elo szokott fordulni velem is pedig nekem folyamatosan premium accom van es a crew-t is goldert teszem at. Igaz free exp-t mar tobb mint egy eve nem valtottam goldert. Szoval nem csak a normal accosok kivaltsaga amiket leirtal, de a jelenseg letezik.

Mind a kettő nagyon jó. Nekem személyes kedvencem a Leo1 mert baromi gyors, lézerágyúja van, és nagyon jó a depression, viszont nagyon papír.

E50-m meg vaddisznó tank, nekimenni, lerammolni, izegni-mozogni. Az ágyú szintén jó, csak lassabban tölt. Torony azért beverhető viszonylag könnyen a lövegpajzs mellett, szerencsére viszonylag kicsi az egész torony.
nem túl sok ez a 15 küldi osztályonként. Kicsit olyan érzés, mint régen a suliban, ha kapsz 15 piros pontot kapsz egy kis ötöst, ha kapsz 5 kis ötöst, kapsz egy nagy ötöst 😄
Leo1 nincs páncélzat, fürge tank, jó látótávval és megfelelő camo-val. E50M megy egy igazi Heavy med. Nekimész az ellennek és összetörik mint a porcelán és frontpáncél is kielégítő rajta.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Valaki tudna írni nagyjából az E-50M és a Leopard 1 ág közti különbségekről?Melyik ág miben jobb vagy roszabb a másiknál?

Köszi!
BooMiller
Jaj, irónia?😊 én 2 évvel ezelőtt is hívő voltam😊))

Igen valami ilyesmi, de lesz majd erről egy részletes post ami elmagarázza a mechanikáját elvileg.

WoT: Nishizumi77

Majd, ha te is átkerülsz a lófasz rossz végére akkor te is elkezdesz rajta gondolkodni, hogy valami nagyon nincs rendben. Ha hirtelen megszűnik a páncélod, ha jó álcával rendelkező tankban 380-430+ méterről is elkezdenek megvilágítani, ha megszűnik az átütésed, ha nem lesz sebzésed akkor rá fogsz jönni, hogy valami tényleg nincs rendben. pay to win. Csak azért leszel a pályán, hogy a goldhasználó (nem ammo) játékosaiknak legyen mire lőni, míg a "random" szépen megakadályoz téged abban, hogy kárt tegyél a kiválasztottakban.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.05. 11:42:11

De most hogy lesz ez a dolog? 1 tank megszerzésért tank osztályonként 15-15 küldetést kell megcsinálni, és úgy kapsz tokeneket? És akkor a 5 osztályból 4 tokent kell összegyűjteni?
Engem is az érdekel a legjobban a stug IV mellett. T28 concept jöhet, de annyira nem izgat, az object meg szintén nem hoz lázba, de persze meg fogom próbálni megszerezni.

Engem az NDK-s T-55 érdekelne!
BooMiller
Tegnap találkoztam egy mókussal aki 65k csatával rendelkezett és valami 50-as ratingal😄D

óóó de szerencsés leosztás 😄

Solten

Saor Alba

Zegi Norbi HUN
Hányas szintű tankok kellenek minimum? Vagy ilyen követelmény nincs?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Mardel
Mondjuk 1-2 pozitívuma van a Blitznek, nincs arty és ha jól láttam a magas tieres op lightok sincsenek.

BooMiller
Csak simán hívő lettél😊))) Innen már nincs vissza út😄

Mardel
Tabletem nincs.
Telefonra felraktam, vagy 3-4 GB helyet foglal.

Az irányítása nem tetszik, a sniper nézet is körülményes, az auto aim meg valamiért a tank mögé céloz középre, ez akkor rossz mikor a tank oldalát látjuk.

Vannak prem tankok is lol, dmax, löwe, stb, tier tizig lehet itt is grindelni, angol, német, amerikai és talán ruszki nemzet van csak és ott se minden ág.

Félóra patchelés training és elso vesztes csata után töröltem, ment vissza a Godus.

A józan ész azt diktálja nincs összeesküvés elmélet csak balszerencse az RNGvel, de komolyan a játék folyton rácáfol erre.
Összehasonlításként itt van egy kép tegnapról és máról, csak ezzel a Shermannel mentem tegnap is és ma is, mind a két képen 10 lejátszott csata van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tegnapi:

Mai:

Nem tudom már miben higgyek. Érdekes, tegnap szinte csak győzelmek voltak, erre ma meg csak vereség, úgy látszik most van a kompenzálás a tegnapiért. Mert ha nincs semmi összeesküvés elmélet, és tényleg csak RNG az egész akkor se így kéne kinéznie, hogy egyik nap csak győzelem másik csak vereség hanem kicsit közelebb kéne állnia a kettőnek egymáshoz nem ennyire extrémen eltérve.
u.i: Ez nem hiszti poszt csak elfilózgatok a dolgokon 😊

Az individual mission mindenkire vonatkozik.