418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Remélem ez segítség, 4 meccset mentem vele idáig, olyan sokmindent azon kívül, h kva jó nem tudok mondani. Még keresem az átverést, mert ez így első tapasztalatok alapján jobb, mint a sima verzió (a legények 92-93%-osak).

Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.05.07. 09:05:07
  • Tono34
    Ha valaki megvett tankot az újak közül legyen oly kedves és ossza meg tapasztalatait.
  • Forolto
    a válasz egyszerű.Ami nem megy termék egy húzó mellé csomagolják,amit megveszel.amit a boltban is látsz duopack triopack stb.Drágábban adják,napersze,hogy a huzó árát megkapd és a szar termék is menjen picit akciós áron.

mi is ezt csináljuk,csak más területen.:P
  • Tono34
    Cromwellt szeretném, de még rágódom rajta, miért kell eu-n ily sallangokat mellé tenni.... tankot adnák csupaszon többet el tudnának adni.
  • Nazarov77
    nekünk meg van Cromwell ami meg nekik nincs :)

Kár, hogy nekünk csak ezek a rohadt bundleökkel adják, persze mert van pénz bőven az EUban. (az mellékes, hogy nem mindegyik ország áll olyan jól anyagilag)
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.07. 08:43:56
  • András77
    A burzsuj EU meg megkapja a bajnokok csomagját, prémmel meg arannyal, semmivel sem jobb ár/érték arányban, de dupla összegért.

Forolto: nekem is rudy lesz, mert amúgy is hajlottam felé és tervezem mindhárom orosz top med beszérzését, oda kell legénység képzésre. Meg ez a "legolcsóbb", bár még így is több, mint amit szerettem volna rákölteni.

Jó lenne a cromwell is, de marad a normál cromwell, nincs más megoldás nekem.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.07. 08:39:31
  • Forolto
    és nekik van isu-122s....
  • Tono34
    Oroszon nem tettek mellé sallangot.
  • Forolto
    én a csomagot veszem meg,nincs szükségem prémiumra igy 5kra jön ki egy tank ára.A szarik kutya ugatására kiváncsi leszek és azért a speckó legénység is jó lesz.Egyébként a rudy miért is nem lengyel legénységes?Ennyi barmot a WG-nél istenem.:D
  • hartman76
    Tavariséknál valószínűleg kisebb a fizetőképes kereslet.

Orosz árak
  • Nazarov77
    Kíváncsi leszek az Oroszoknak is csak bundle-ben lesznek elérhetőek ezek, vagy a status report szerinti elfogadható árakkal kapják + gold meg prémium nélkül...

IS-2t vettem meg végül, cromwellt is szerettem volna de az már túl sok lenne, a goldot meg igyekszek félrerakni ( főleg magamtól féltem, hogy elszórom valamire), míg ki nem jön a Japán Tigris azt már alig várom, de megöregszek mire itt lesz. Számításaim szerint ez a menet:
    - 9.8 kliensben benne lesz de csak szuperteszterek használhatják
    - 9.9ben bekerül a prémium shopba
    - és végül 9.10ben játékban is elérhető lesz, ez rengeteg idő >.<
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.07. 08:27:01
  • Forolto
    mennyire szarrágó már a WG,a shop hirdetés képén még az ISU-122s van a rudy helyett és még ezt se cserélték le....
  • Nazarov77
    Van hozzá, alapból van BIA nekik, fórumon írták.
  • András77
    Azt ígérték még, hogy speciális 0. skilles legénység lesz a tankhoz. Ezzel kapcsolatban van info, mert nem írnak róla sehol?
  • lexlutor
    az 50 euros 3ascsomagbol, meg lett 70euros..
  • Tono34
    30 euró a Cromwell ...

+2000 gold 30 nap prém
  • Angelus1991ster
    WG mikor lesz végre jó arc, hogy behozza a RAM-ot, Sentinel AC IV-et, AMX 65t-t, AMX M4 1948-at ( Na vajon mire emlékeztet? :D), Renault G1L-t?

Matilda 1 eléggé ajándék szagúnak nézz ki.
  • Antimat
    Most tényleg az a kutya neve, hogy Szarik?
  • Mnemomic
    Én is ettől félek kb Fury árban lesznek ezek meg gondolom korlátozott ideig elérhetőek. Pedig ez a Cromwell B nagyon tetszik, a sima Cromwell is kedvenc.
  • Pales27
    ugatni fog mikor felspottolnak :D (nem vicc)
  • Simulacrum
    A kutya, ha hű a nevéhez, akkor lesz mit takarítani a tankon.
  • András77
    Akkor meg nagyobb súlya lehet, mert a srác azt mondja a videóban, hogy rosszabb a "power to weight", egységnyi súlyra jutó motorerő, de jobb a talajellenállása, úgyhogy a mozgékonysága a cromwell szintjén van. Nem hasonlítottam össze sorról sorra, annyit nem ér a dolog, de gyakorlatilag egy normál cromwellt kapunk, hajszálnyi eltérések vannak, viszont ez nagyon jól hozza a kreditet.
  • Pales27
    inspector szerint ugyanaz a motor mind2ben
  • Toweliee
    Köszi, Pales27 neked is.

Nálam a Cromwell az amin elgondolkodhatok, de szerintem berakják valami kbaszott szar konstrukcióba (pl: 30k huf, Cromwell B, 14587 gold, 3 nap prém, 1 garázshely, na így nem fog kelleni).
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.05.06. 21:48:35
  • András77
    Az ágyú a top ágyú lesz a kinézet ellenére, ugyanaz a stat, mint a cromwell top ágyúja. Kicsit gyengébb motor, de a talajellenállás jobb, szóval kb ugyanaz a sebesség. Ugyanazok a statok amik kijöttek korábban a státusz riport oldalon, csak nincs pref mm.

Most viszont nagy gondban vagyok, mert a rudy is tetszik és 3 szovjet top medhez kéne majd legénység fejlesztő. Lehet, hogy a rudy-t veszem meg végül. A kutya a legénységben nagyon ott van, meg kéne szerezni a filmet is valahonnan.

Jó lenne mind a kettőt megvennem, de egyikre lesz csak keretem, feltételezve, hogy nem ilyen jó érték arányú de amúgy horror árú bajnokok csomagjába rakja a WG.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.06. 21:42:23
  • Pales27
    kb ugyanaz mint a cromwell csak gyorsabban fordul és kisebb a talajelllenállása egyszóval OP

• Toweliee
    A Cromwell statjairól mit lehet tudni?
  • Pales27
    Rudy T-34-85 videó
    Cromwell Berlin videó
    IS-2 videó
  • Nesuten
    Az Első CW győzelmem

és a köv meccs

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.05.06. 20:01:31
  • Myke28
    1 jól sikerült csata :P

REPLAY
    Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.05.06. 19:15:50
  • rudii
    Csúzli mindenkinek! :) A hét legnehezebb napján már túl vagyunk kijár egy kis szórakozás! :D Érettségizők remélem írásbelik jók lettek eddig?! :) Vajon sikerül-e megtörni az egymást követő vereségeket ma? :O Gyertek és tartsatok velünk! ;)
    LIVE STREAM
  • madmanic
    ahham... ezek hevertek a kaszárnyában kihasználatlanul.
  • Tono34
    Érdekes a legénységed, egy kicsit innen-onnan :)
  • madmanic
    30 01 P kimaxolva... Amennyire utáltam az elején annyira megtetszett a végére. A páncélját kicsit gyengének tartom, de ha nem rohan az ember akkor gyalázatos pusztítást lehet csinálni vele.

• EmR3
    Jobb ha hozzászoksz. Nekem nem sikerült többek között ehhez sem. Anélkül hogy bármi okot adtam volna a pusztán azért basztattak mert cvakkos vagyok. De másik oldalról nézve a beszóltak támadjuk be őket eljárás sem túl etikus.
  • Simulacrum
    Tehát tulajdonképpen még buff is ez a hiba. :)
  • pecaboy
    Itt meg lehet nézni:
    Link
  • pecaboy
    Megnéztem Tank Viewerben, rohadt jó :))
    Konkrétan hiányzik a T-62A lövegpajzsának frontrésze, csak a csőbefogás körüli gyűrű (a "vastagítás") van meg.
    Plusz a torony vizuális mérete sem egyezik meg a kollíziós modellel, utóbbi kisebb (a toronyteteji hosszanti "gerinc" pl. szinte teljesen hiányzik), úgyhogy elképzelhető, hogy becélzod a torony tetejét és a nagy semmit lövöd :D
    A méretbeli különbségek miatt a kupola is alacsonyabb magasságban van, stb.
  • Sherman0070
    Tier 8-ba mégis minek akarják betenni? Tökéletes lenne T7-be... Na de mind1 biztos jó lesz T10-ben menni vele...
    Aztán mi ez a test? Nem a továbbfejlesztett Sherman testem volt?
  • Simulacrum
    Valami árnyoldala legyen már a klántagságnak is.