World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.05. 17:15:21
Viszont kíváncsiságból megvettem a T-62-t. Az első körben kiderült, hogy egész kellemes egy jószág😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
#336762: Tévedsz, nem érek rá egész nap. Te talán azért kérdezel olyan kaliberrel, hogy "mennyi 1x1", mert ennyire ráérsz?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 16:28:56
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sajnos nem tudom megnézni, mert itt az asszonyéknál nagyon fos, lassú mikros net van és jó pár nap mire lejönne a 8+ gigás teszt szerver több személy aktív net használata mellett, szal el se kezdem letölteni<#sir>#sir>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
Mit nem lehet ezen érteni? Egyszerű, mint bemászni egy Tas rohamlövegbe.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.05. 15:44:39
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.05. 15:29:53
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.05. 15:21:17
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Szerk:Tudom nem az e50, hanem az e50m-ről volt sző, de a súlyuk, ergo a rammolási képességek elvileg ugyanazok
Utoljára szerkesztette: técsé2, 2014.12.05. 13:48:50
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Előbb vagy utóbb biztos te is kikerülsz a háttérben jól meghatározott rétegből akiknél fontos a rendes működés és a jó játékélmény, majd akkor te is meg fogod tapasztani milyen az ha 10 átütő találatból meccsenként 7-8 nem sebez...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Viccet félretéve én soha sem állítottam, hogy a prémiumosoknál nincs szopóág vagy furcsa esetek (ez utóbbi legtöbbször a kliens oldali modoknak tudható be, ki tudja az ellen milyen legális cheateket használ?), csak azt, hogy a szívatás mennyisége töredéke ahhoz képest amit akkor kapnátok, ha egyáltalán semmi goldot nem tolnátok az accountra (és persze jól is játszotok)...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.05. 13:21:18
Álcaháló,periszkóp volt fent.Megnéztem hogy más kapott-e utánnam spotdamagét és nem senki nem spottolt 600 közelébe sem.
Tehát a KV-2 hamarabb látott mint én őt,persze mese habbal.
A fő hogy replay van.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.05. 12:31:42
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
E50-m meg vaddisznó tank, nekimenni, lerammolni, izegni-mozogni. Az ágyú szintén jó, csak lassabban tölt. Torony azért beverhető viszonylag könnyen a lövegpajzs mellett, szerencsére viszonylag kicsi az egész torony.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Köszi!
WoT: Nishizumi77
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.05. 11:42:11
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Telefonra felraktam, vagy 3-4 GB helyet foglal.
Az irányítása nem tetszik, a sniper nézet is körülményes, az auto aim meg valamiért a tank mögé céloz középre, ez akkor rossz mikor a tank oldalát látjuk.
Vannak prem tankok is lol, dmax, löwe, stb, tier tizig lehet itt is grindelni, angol, német, amerikai és talán ruszki nemzet van csak és ott se minden ág.
Félóra patchelés training és elso vesztes csata után töröltem, ment vissza a Godus.
Összehasonlításként itt van egy kép tegnapról és máról, csak ezzel a Shermannel mentem tegnap is és ma is, mind a két képen 10 lejátszott csata van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnapi:
Mai:
Nem tudom már miben higgyek. Érdekes, tegnap szinte csak győzelmek voltak, erre ma meg csak vereség, úgy látszik most van a kompenzálás a tegnapiért. Mert ha nincs semmi összeesküvés elmélet, és tényleg csak RNG az egész akkor se így kéne kinéznie, hogy egyik nap csak győzelem másik csak vereség hanem kicsit közelebb kéne állnia a kettőnek egymáshoz nem ennyire extrémen eltérve.
u.i: Ez nem hiszti poszt csak elfilózgatok a dolgokon 😊