banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Elbaszott egy pszichopata volt aki kitalálta. Hányingerem van az IM-ektől, de nem mehetek el az IM küldetések mellett és nem tudom kikapcsolni a küldetéseket, mert tudom, hogy ha kikapcsolom rendre sikerül megcsinálni.
    És olyankor lép az életbe az úgynevezett "játékelmélet", vagyis "bakker elestem a lottó 3-4-5-östől, de majd legközelebb".

T28HTC küldetései se emberbarátok, bár baszakodok velük de könnyebnek tűnik, mint az utánna jövő borzalmak.
    Kérdésem az lenne: Szól ez még a játékélményéről? ( válasz: kussolhatok, mert ingyen van a játék, senki sem fenyeget , hogy vegyél prémium dolgokat )
    Csinálom azt ami egyszerű: T95E2.
    Tesztszerveren azt tapasztaltam, hogy jól fordul, jól gyorsul. STA-2 amerikai módra.