A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #352124 Ne is mondd. Valamiért mintha kevesebb arti is lenne mostanában. Ami alapból üdvözítő, de nekem is ez a két küldi van aktiválva. WZ-120-szal már kettőt kilőttem és a 3. 80 hp-s 7-es vagy 8- as lorraine artit becéloztam - és "did not go through". Hogyne, 250 pen az smafu. Azóta nem láttam 3 artit, ennek pedig már vagy két hete.
Lighttal egyszer volt esély kb. 50 csata alatt. Westfield, végjáték, nincs másik light, én még full HP-n - őriztem az artikra. Ezen a pályán tudjuk hol vannak az artik, szépen, egy kupacban. De sajnos látom egy IS6 pálya közepéről eszeveszetten rombol a bázis felé - ebből baj lehet. Kicsit hamarabb ér oda, de nem sokkal. Szépen villannak az artik, mind a háromba gondosan belelövök egyet, mert állítólag bugos ez a küldi. Csata után látom a 3-ból csak egyet spotoltam, kettőt az IS. Szomorú történet. Nem értettem miért rohant a bázis felé, mikor még voltak tankok. Lehet foglalós küldije volt :) - mind1, egyikünknek sem sikerült.