A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352122 A t55a küldetések, amik már annyi kreditet adnak másodlagos célra, hogy érdemes nekik menni újra, a T28htc esetében csak úgy érdemes, ha már megvan a 15., de a tankhoz még nincs meg minden token, akkor vissza lehet menni javítani. Ha meglesz a t28htc és mész majd tier5 tankkal, akkor kiválasztod a t28 küldetést és próbálsz javítani (mert a t55a-hoz úgyis tier6 kell legalább).
Azért a t55a-nál már vannak sz.patós küldetések. Ez a medes pascucci medál, komolyan nem normális aki ezt berakta, de a light-os megfelelő 3 artys küldetés se könnyebb sokkal, sőt. Valamelyik artyt kiszedik előlem vagy a nyűves artyk szednek ki engem full sebességgel a kanyarodóban. Azért az már nagyon régen volt, hogy az artyk tehetetlenek közelharcban. Kizárt dolog, hogy megússzam bekapott splash találat nélkül, onnantól meg az rng kegyeire vagyok bízva és ugye három ilyen csótányt kéne kiszednem. Arról nem is beszélve, hogyan jut el az ember egy med tankban az artykhoz lehetőség szerint elég hp-val, hogy legalább 1-2 splash túléljek. Ütném a fejét a falba, aki ilyen küldetéseket kitalál és a másik, hogy észrevehetően kevesebb arty van a csatákban, ahogy aktiválom ezt a küldetést.
Most értem el a 30. teljesített t55a küldetést, a ht-6 sikerült végül a tigerp-vel és a 2k sebzés is megvolt, el se hittem. Ezzel is mióta sz.vok, eddig mindig ellopták a frag-et előlem vagy nem értem oda.