A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #352109 Hát, pedig sztem célszerű lenne leszokni arról, nagyon rossz beidegződés lassú top tankként egyedül elmenni valahova.
Úgy szednek szét hogy semmivel nem járulsz a csatához, ráadásul ha a csata elő perceiben semmit se csinálsz, nagyon fog hiányozni a sebzésed.
Akkor már inkább a lemmingtrain, mert akkor érsz valamit, plusz nem egy csatát láttam / nyertem úgy (tegnap is vagy 3-at), hogy kezdetben a csapatunk teljesen üresen hagyta az egyik oldalt, ledarálta a másikat, s az üres oldalról beérkező ellenség meg annyira széthúzódott, hogy gyakorlatilag egyesével gyaktuk le őket. A himmel hegy tipikusan ilyen széthúzó hely, a meredek emelkedő szépen leválasztja a gyors scoutokat/közepeseket a lassú nehéztankoktól és TDktől).
Ne haragudj hogy rádförmedtem, de nagyon nem csipem ezt a "mindenki más fasz csak én nem" mentalitást főleg olankor amikor nem olyan egyértelmű hogy te éppen nem voltál ugyanolyan hibás mint a csapatod.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 14:43:30