banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A heavy tank sem biztos, hogy hegyet kell másszon, mert ott meg arty csemege lesz belőle, ráadásul számtalan hely van, ahonnan lőhető a hegy. A legtrükkösebb, amit ismerek a térkép szélénél, a pályaudvarnál, pont úgy van beomolva egy épület teteje, hogy egy szűk sáv lőhető a hegyen, akik ott lapítanak a kastély mellett.

A hegy általában elég gáz hely, megy az időhúzás folyamatosan, meg a passzív játék. Akkor jó csak, ha kicsit bevállalósabb a csapat és nem torpan meg. Ellenben lent a házak között lehet taktikázni, én is jobban szeretem.

Most azt a taktikát próbálgatom egy ideje, hogy kicsit színesítsem a játékot a magam számára, hogy amelyik pozícióba dob a program az elején, attól függően megyek minden pályán máshova. Azért, mert egy idő után azt vettem észre, hogy mindig x típusú tankkal mindig ugyanoda y-ba mentem és ez kezdett már unalmas lenni. Persze ha erős lemmingvonat van, akkor nem alkalmazom ezt az elvet, de általában igen és ha úgy dob, hogy a hegyhez vagyok közelebb, akkor felmegyek.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.22. 13:59:51