banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Te utolsó szegény tigerp. Valami hasonlót kaptam én is, csak tier9 artytól

Mondom én be kell tolni egy pattogós zenét és máris jobban megy a játék. 60e bruttó bevétel (nettó 53, mert 1 aranyat ellőttem) prém nélkül azért nem rossz. 4,8k spot + 1,2k sebzés, mert most nem spotra mentem, úgyhogy adtam nekik. Főleg a spot bokrot használtam, aztán megforgattam egy su12254-t, három tankunk ott szenvedett, nem merték megtámadni, de egy jó könnyű tank nem sz.rja össze magát ha TD-t kell elkapni Mára ennyi volt, nagyon jó köröket mentem a könnyű tankokkal a végén, ez végre igazi szórakozás és játék volt, bár a tiger p is jól adta tulajdonképpen, de lassú tank = kis szórakozás. Hiába ez az igazi játék, ami megunhatatlan, sz.patni agyba-főbe a jó népet a könnyű tankokkal, ez a legnagyobb fun faktor a játékban. Nem is tudom miért nem játszom többet könnyűvel, át kell ezt gondoljam, mert ezekkel nagyon jó szórakozás menni, sok más tank meg kínszenvedés. Artyt egyenesen rühellem, ha nem lenne im nem mennék velük.

Victory!
    Battle: Redshire
    Vehicle: Type 62
    Experience received: 2 499 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 60 723
    Battle achievements: Mastery Badge: "I Class"