banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Egy lövéssel kiszedte a tigerp-t a rohadt arty a csata elején, úgyhogy ez volt a jel, hogy mára hagyjam abba a nehéz tankos vonalat és elő a megunhatatlan bulldogot. Van a játékban pár tank, amik egészen kiválóak, de a bulldog mind felett. Be kell tolni egy jó zenét hozzá és mehet a száguldás. Természetesen mióta bekapcsoltam a 3 artys küldetést max 2-t kapok, de mindegyiket kiszedtem legalább, nem menekültek. 7 frag sikerült és persze csak első osztályra elég ez az xp.

Ha lazítani akarok én mindig a bulldogot szedem elő, ami talán a játék legjobb tankja még a nerf után is, fun faktor szempontból legalábbis, ez a meggyőző sebesség, gun dep, 10-es tár, akinek nincs meg, nagyon sürgősen be kell szerezni és menni vele, megtanulni használni, ezt javaslom.

Victory!
    Battle: Fisherman's Bay
    Vehicle: M41 Walker Bulldog
    Experience received: 2 734 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 27 969
    Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "I Class"