banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Lekopogom, de soha nem lőtt meg ott arty, szerintem takar az épület a hátam mögött. Majd egyszer ha úgy vagyok artyval csatában, hogy nem kritikus a helyzet, megnézem, hogyan lehet rálátni, de ha be is lehet lőni, akkor is csak nagyon szűk sávban. Amúgy is általában a jobb oldalt elvesztik a támadók és ha mégis odament az arty, akkor nem győz pucolni onnan. Van annak általában elég baja, nemhogy pontosan beálljon arra a pontra, ahonnan rálát és legyen ideje becélozni. Persze figyelem az arty pozícióját, de sokat nem tudok akkor sem csinálni, ha mögöttem áll, maximum bízni az arty RNG-ben. Szerintem amúgy is nagyon nehéz oda belőni, ráadásul az artyk nem szeretnek jobbra menni, mert az az oldal elég könnyen bedőlhet, minimális az arty veszély ennél a háznál. Egy dologra kell figyelni, a tank alját belőhetik, úgyhogy óvatosan a siemka féle kimegyek merőlesen megoldással, mert meglövik az elejét meg a lánc is oda. Akkor már inkább srégen kell kitolni az orrát, ha a lánc oda is, még mindig pattinthat.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 19:04:01