A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352057 Azt hiszem ezt hívják "carry"-nek, amit a t34-85-el összehoztunk, aki egy unikum játékos, de most nekem is kijött a lépés. Azért valahol kicsit szánalmas, hogy ilyen teljesítménnyel lehet csak nyerni a rengeteg semmire kellő miatt (10 játékosnak volt 0-1 sebző lövése, frankó csapat volt), de mindegy is. Ilyen helyzetekben nem is kérdés, hogy átadja az ember az utolsó frag-et, hadd legyen meg neki a top gun medál.
Egy ideje gondolkodom azon, ha valamikor egyszer oda jutok, akkor melyik TD-vel tudom majd a saját hp 5x lesebezni. Azt hiszem megtaláltam az egyik alkalmas versenyzőt a célra, a su100 személyében, ez a csata is közel volt és ugye a troll ágyú még nincs rajta, azzal szerintem még többet lehet sebezni. Megtartom a su-t az im küldetésekre. Az obj260-nak egyébként mi a tier korlátozása? Tier6-al meg lehet csinálni vagy csak tier7-el?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.21. 14:19:38