banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én még azt tudtam, hogy 221 pen lesz neki, ha 175 lesz mégis, akkor nagyon kevés. Több tier8 mednek is van 175 átütése, de azok elméletileg nem frontális támadásra készültek, mint a nehéz tankok. 175 pennel még egy IS3-nak is meg kell gondolni, hogy nekimenjen valaki, sőt inkább ne tegye, ha megoldható.

Más egy kicsit, bár némileg kapcsolódik, hogy ez a su100 tényleg egy mocsok orosz op tank és még a nagy troll puska nincs is rajta, azt várom, hogy lehessen vele igazán pusztítani. A 175 pen már tier6-ban is megjelenik, szóval tier8-ban tényleg kevés. A legbüszkébb arra a részre vagyok, hogy a végén kiszedtem a két artyt, igaz nem úsztam meg splash találat nélkül. Ha egy nyomorult arty befészkeli magát a bokorba, akkor tényleg nem lehet megközelíteni. 50m-ről fogom csak felspotolni és addigra ő már rámrakta az autoaim-et. Annyi szerencsém volt most, hogy mellé lőtt egy kicsit és csak a splash kapott el, de az esetek nagyobb részében telibe talál ilyenkor. Megérett egy újabb nerf a dög artyknak, el kéne venni tőlük az autoaim-et, hogy csak műholdban tudjon lőni, oszt jóccakát. Mondom ezt úgy, hogy az im miatt mentem pár arty kört és én is autoaim-el kiszedem a jónépet vele, de ez akkor sincs jól így.