A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #352007 Ezzel a T28HTC-vel jókat lehet trollkodni, ha legalább közép tier-be betesz az MM. Utcasarkon be lehet úgy forgatni, hogy a gyenge pontjai nem tudják lőni, mivel nagyon széles az "arc"-a. 1 vagy 2 lövés hiányzott a sebezd le a hp-d 4x küldetéshez, de így is jól szórakoztam, pattogott rólam a sok egységsugarú és hp-t sem vesztettem csak láncot kapták le párszor
Még csak pár csatám van vele eddig, de már most is tetszik, kivéve mikor berak alulra, de azokat valahogy túl kell élni. A városi csetepaték meg bőven kárpótolnak. Nem tudom, hogy ki hogyan van ezzel, de a stug iv felejtős tank, viszont ez a t28 htc megtartós erősen fun célokra. Szabályos fear factor-a van a tanknak, mikor tolom előre és nem bírnak egyszerűen sebezni és az egységsugarúak erősen láthatóan összesz.rják magukat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.19. 20:50:43