A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát egy 0.34 vagy jobb pontosságú ágyú,jobb célzás idővel mint 3.4 kb mindig oda lő ahova célzok és reális esélyem van beütni ami elém kerül.
Nem 50% eséllyel megyek neki egy t34-nek, hogy átüti-e a frontot a lövedék vagy sem.
Megy t10-be?
Egy löwével amin 234 átütés figyel mi az amit nem tudsz alap lőszerrel reálisan belőni?
Meg rendes 8-as tankok is mennek t10-be, szóval ez engem nem különösebben érdekel.
Goldod nem fizetnék olyan tankért amin ilyen fos ágyú van, meg eleve legutolsó doog lenne, hogy szovjet,kínai meg usa t8 prémekre pénzt adjak ki.
Nekem az SP is egy teljesen élvezetes,komfortos tank jelenlegi állapotában, Párduc 8.8 még inkább az lenne, de a löwe is az lenne.
SP-ből úgy indulok ki, hogy ott a pontatlanabb ágyú és kicis átütés miatt elég sok sebzés el szokott menni, egy Párduc 8.8 pl a 203mm-es átütésével és lézer pontosságú ágyújával azért jóval jobb lenne ilyen szempontból szerintem.
Nem mellesleg a t-34-2 kb ugyan az a tank és azon nekem a 100mm-es ágyú sokkal szimpatikusabb mint a 122-es.
Is-2-n megkedveltem az alap ágyút, egy gyors platformon látok benne potenciált.:)