banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Hát a tegnap beírt értékeimhez képest mentem 20 csatát és úgy 200-al javult az átlagsebzésem a wz-111-el, nulla arany használat mellett.
    Az első 25-35 csatám borzalmas volt vele, akkor még ennyire sem tudtam használni, nem voltak rajta a megfelelő felszerelések(bár ez még most sem teljes, mert a célzás gyorsítót már nem volt kreditet a leárazásba megvenni) és álca legénységgel játszottam egészen a késő hajnali újraképzésig, amikor meglett a szükséges mennyiségű xp a legényeken.

Nem azt mondom, hogy most hűde nagy pro lettem vele 20 csata alatt vagy, hogy nem rázna tőle a hideg még mindig mikor 50 méterren nem tud eltalálni valamit, de ilyen jó csatákat huzamosabb ideig nem mentem még vele, mondom borzalmas első 25-30 csatát volt szerencsém átélni vele, de ez a 20 csata arra mindneképp elég volt, hogy ne tartsam azt az 1800-as átlag sebzés olyan lehetetlennek még arany nélkül sem.
    Én persze nem hiszem, hogy képes lennék elérni arany nélkül, mert rng-re kell hagyatkoznod az ellenfél átütését illetően egy baromi pontatlan ágyúból, meg 17 fps-en játszok, de egy jó játékos aki megfelelő gépen játszik és megfelelő felszerelésekkel használja szerintem még arany vagy maximum 1-2 arany per meccs-el is elérheti ezt, is6 meg ugye azért jobb a wz-től.