A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meg az is lényeg, hogy milyen legénységgel és felszereléssel játsza az ember, mert én azt aláírom,ha célzás+stab+töltés,bia+fullos soft stat javítók,megspékelve prémium kajával biztos hogy vagy úgy átlagba 7-900 átlagsebzés plusz.
Arany nélkül szerintem sem tartható, mert random ágyúd van, amivel rengetegszer kerülsz olyan szituba, hogy vagy beadja vagy nem és mellé még irtó pontatlan.
pl egy t34 teljesen szembe áll, gyak 50-50%-hogy belövöd-e a frontját vagy sem, de rengeteg ilyen helyzetbe kerül az ember+mellé még ott van az is, hogy bizonyos tankokat kb 10-30% eséllyel tudsz csak beütni a pontatlan ágyú+kis átütés miatt.
pl is-3-ra ha instant aranyat töltesz akkor semmi baj, 90%.al minden lövésed vinni fogja, de alap lőszerrel ez kb úgy néz ki, hogy 3 lövésből örülsz ha 1 eltalálta a weakspotot vagy épp beütötte a kedvezőbb szögbe álló front részét.
Mondjuk hogy most így rászálltam ezekre a 122-es hígfosokra, mentem egy egész jó farmszezont a wz-111-el. :)