banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    WZ111: 1214; 46 csatára, ehhez társul a csodálatos 37%-os wr

bár ha összevetem a többi ilyen tankommal akkor az is-3-on ahol sokat használtam ezt az ágyút mondjuk 150 csatából úgy 75-ön még ennél is rosszabb az átlag sebzés, újkori kv-3 143 csata és 1352 és ugye ez még kissebb tankokkal is találkozik gyakrabban.

Az sp-n is 1200 körüli átlag sebzésem van 283 csata alatt, csak amíg a wz111 kínszenvedés, addig az sp-vel már az elején is jó volt játszani.

De az is-3-at sem szeretem, azzal sem tudok igazán érdemben játszani, valszeg az ágyúk lehetne itt a ludasok, mert ezek a pontatlan szovjet ágyúk nem igazán működnek a kezeim között:D, bár nem tudom, eddig arra gyanakodtam, hogy túlontúl az ilyen döntögessük a tankot,tartsuk a távolságot stílusra vagyok szokva meg, hogy az ágyúk oda lőnek 10-ből 8X ahova célzok, az sp-n is az ágyú volt az ami engem a legjobban zavart nem is a lassúság:D