banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Én aztán minden tanknak tudom a gyengepontját, de nem lehet mit csinálni, mikor sokszor 50 méterről sem talál el az ágyú egy ház méretű felületet, vagy onnan is pattan ahol elvileg át kéne lőni, legjobb példák a t29,t34-ek amiken a frontpáncél sima ügy úgy általában, de 175 átütéssel kb 50%-hogy átmegy-e a lövés, nagyon sok tanknál ilyen 50-50%-hogy akkor msot dob-e annyit, hogy átüssem ott vagy sem...
    IS-3-ra már ennyivel rá sem próbálok szemből, kb lehetetlen, a torony részét sokszor még közelről sem találja el egy ilyen pontosságú ágyú és még sorolhatnám napestig.

Kuka az összes ilyen tank én az is-2-n is inkább használom az alap ágyút, mint a 122-est pontosan ezért.
    KV-3-at pedig nagyon szeretem, mai napig jól is tudok vele játszani, ott nem zavar az ágyú, de nem csak egy szintel kisebb, de mások is az elvárásaim tőle.

A wz111-ig én az SP-t nem annyira kedveltem a kicsi átütés mellett, de az után isteni szintre emelkedett az SP nálam...
    Miután meg teszten mentem p8.8-al meg Löwével inkább nem is hasonlítgatom őket, mert ég és föld.

FCM-re én nem találnék rá, mert ha ilyen árba költenék 8-as tankra akkor csak a löwe, ha medre vágynék csak a Párduc vagy STA-2.
    CDC már csak azért sem kéne, mert a japán tankokon is igen zavar az erős modulérzékenység.
    T34 biztos fun lenne, de amerikai tankot én nem vennék pénzért, ha minden jól megy lesz 2 t8-as medem, miközbe az amerikai ág a legérdektelenebb számomra és med vonal még annyira sem érdekel mint a nehéz vonal.