banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Nem tudom, én Kipróbáltam a löwét teszten és az ugyan olyan nagy,lassú dög az átüthetetlen toronypáncél nélkül és még csak nem is 400-akat köpköd magából, mégis baromira jó vele menni, mert oda lő ahova célzol és mindent átüt amivel szembekerülsz.
    Ok a t34-re mindenképp kell a célzásgyorsító+stab páros, de én azt már minden tankra alap felszerelésnek tartom, löwén is 2.9-es a célzás ami azért nem jó, mégis baromira pontos.

Ha már med akkor Panther 8.8 vagy STA-2, de az sta-val az a baj, hogy az inkább egy mobilisabb, de cserébe papírpáncélozott SP, de még mindig inkább az mint egy 122mm-es vacak.
    Amiken a 0.46 párosul a 3.4-el az úgy ahogy van szar...

Panther 8.8,STA-2,Löwe,T34,Super Pershing,amx cdc,fcm 50t, ezeken kívül nem tartom érdemesnek pénzt áldozni 8-as pénznyomdára.
    Majd jönni fog a Kannonejagdpanzer ami nem lesz különösebben jó a gyenge ágyú miatt(ru251 torony nélkül), de biztos fun lesz vele játszani,t54 is biztos jó lesz, de kis átütésű prém tankokat úgy, hogy nincs jó ágyúsüllyedésük szerintem ismételten pénzkidobás megvenni.