banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Gurultam vele egyet, 1966 sebzés mellett már jól adja a kreditet, de nyilván van gyakorlatom a wz-vel ezzel a hígf.s ágyúval. Most éppen beadta a lövéseim nagy részét, de gyakrabban csak szenvedni lehet vele, azt mondhatom, nagyon hangulat és RNG függő. Pénzt nem adnék érte, az biztos.

Valóban az a gond, hogy ahogy elkezd pattogtatni a tank, mert tekerem, forgatom és akkor nehéz a gyenge pontját pontosan meglőni, azonnal átkapcsolnak aranyra. Mondjuk azt csináltam, mint a wz-vel általában, hogy első lövésem egy he belebasz.m nekik az ágyúba és jó eséllyel ki is üt valamit, ha szerencsém van az ágyúját. Utána vagy nem marad neki javítója vagy a pontatlan ágyújával már nem fog eltalálni gyenge ponton. elég nagy kaliber, az he is szép kövéreket tud sebezni.

Talán annyiban jobb az is6, hogy jobb az alap RoF, bár ugye rammer-t most nem tudok rátenni, nem fogok aranyat erre elhasználni, meg keményebb és nehezebb belőni az alját. Ha már van egy kis szintkülönbség, akkor a wz alját mindig belövik, bármit is csinálok, azt meg nem tudom garantálni mindig, hogy el tudom rejteni. Az is6 eleje nagyon trollos, ha rázom.