banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    T55a-s küldikhez:
    TD-k számomra most a legegyszerűbb küldetések, azokkal nemsokára végzek, egyetlen hátráltató tényező a szakaszos küldik lesznek, de eddig mindegyik fullos, javaslom a borsig/obj és 1-2 küldinél teknőc igénybevételét :)
    Medek: pershing, panther, cromwell, itt már korántsem vagyok fullos, mármint némelyik küldetésnél csak az elsődlegest csináltam meg...:D De ha nagyon akarnám a másodlagost is tudnám, mert nem olyan vészesek. Cromwell sokat segített.
    Heavy: még lusta voltam szórakozni vele, de a pattintósra és HT15-re készen áll a VKB, minden másra ott az e75 és is-4
    Light: ezzel szenvedek a legjobban...nem tudom miért, de bulldog, t21, mt25 trióval rohangálok és próbálkozok...de itt még az elsődleges küldik is szenvedősek. Vhogy nagyon szerencsétlen vagyok, kb. úgy jön ki mindig a lépés, hogy soha nem azokat a feltételeket teljesítem az adott csatába, amit kellene, mármint rányomok az egyik mission-re, akkor tuti h 1 másik teljesítését fogom megcsinálni...pl. LT15-t már 2x megcsináltam....de bezzeg nem ez volt a feladatom, és pl. jól spottolható mapokat is akkor dobja be mikor pl. az volt a mission hogy láncoljak le ellenséget...amit meg az Istenért se tudtam...(e75 láncát 3x meglövöm célozva és semmi....de menet közben a dupla trackes t95-t első lövésre trackelem...WAT?!)