banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    53 csatát mentem mire sikerült. Igen, vérszemet kaptam és nem váltottam. Akkor most beraklak Himmelsdorfba. Ja nem szereted bocs legyen Ensk. Ja sorry én tévedtem megkapod valamelyik szép nyitott pályát. Ja 3k,4k,5k sebzés? Hiába ha az uccsó lövést mindig 3 másik ember adja le adott tankra.
    Szeretem azt gondolni van legalább közepes skillem na de mindent a random dönt, alig tudsz valamit csinálni. Borshiggal mentem a jobbnál jobb köröket, váltottam hellcatre meg e-25-re és nem, két kill még oké spot nélkül és a csaták 80%-a nyertes de bizony nem. Váltottam T30-ra mondom jó nagy alpha sebzés azzal megy a killsteal. Aztán megkapod Prokhorovka-t, bemész középre a varázságyú is jókedvű és eltalál dolgokat aztán rájössz hogy senki nem ment a bal oldalra. Majd 3 db. WaffenE100 megjelenik az oldaladban. Amikor 29 ember ellen kell küzdened ott nincs rá hatásod, ennyi.
    Végül E25-el lett meg egy 9 killes csatában de ott is úgy hogy magamnak kellett spottolni és mindig visszatolatni a bokorból.

Amúgy a WG sara is hogy nem promótálja a jobb játékot. Amint emberek eljutnak T4 lightba pl. beraknék köv. csatának kötelező tutorialt ahol szépen mesélnek spot damagről, bokrok használatáról, camo működéséről stb.