banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    Nem Matyit védem, de mi is az alternatív? Amit a mai média lead, az szerinted mi is? A valóság? Én már a 4. éve kiköttettem otthonról a TV szolgáltatást, mert ami ott megy, az minden csak nem hitelesség és kultúra. Híradó? Nézd már meg mi megy ott. Kultúráról, vagy bármilyen világot előremozdító hírről szó nem esik, csak baleset, gyilkosság, pénzmosás, csalás, politika... Ja, az ugyanaz.
    Mi is a politika? Csupa hazugságon alapuló tevékenységekből áll. Arra is mosolyogsz, akit utálsz, nem mondod el az igazságot, mert az rossz a népnek, stb. Honnan tudja, hogy az rossz nekem, mi van ha én tudni akarom az igazságot. A gyermekeim is tudják, bármi rosszat csinálnak el kell mondani. El is mondják, mert abban a pillanatban lehet, hogy mérgesebb vagyok, de ha később és mástól tudom meg, az mélyebb nyomot hagy.

Szóval te is csak hiszel valamiben, ahogyan Mátyás, ami szerinted az igazság. Nem kell azért támadni, mert ő hisz valamiben.

Ti is ugyanolyan birkák vagytok, csak a cionisták, a kommunisták vagy valaki más birkái.