banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Az összes mission úgy van belőve hogy a skill másodlagos és a szerencse a fő tényező. Mondjuk ez a játék alapja mert mindent a random irányít. Csak azzal hogy rossz térképet kaptál kész, nem tudsz mit csinálni vagy kilőni 3 td-t amikor egyet osztanak, kigyújtani stb. Valószínű a bulldog a legjobb erre a célra, kitartás majd meglesz.
    Nekem most a td-vel kilőni 3 enemy spottolatlanul volt nagyon szívós. Leírva viszonyla egyszerű, gyakorlatban meg a térképek nagy része erre nem alkalmas ill. iszonyatos killsteal folyik. Mókás jelent volt mikor 2 full hp-s is3 beszorított egy jagdpanther2-t a sarokba. 600 hp-n volt, becélzom én is de senki nem lő. Aztán rádöbbentem a küldetések mennyire rákényszerítenek a megszokottnál is önzőbb játékmódra. Végül álltak ott fél percig közben az szépen kilőtt egyet aki még akkor sem lőtt. Legalább jó kedvem lett, többet ér mint az xp.