banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Igen, próbáltam azt is, hogy kiöntök egy csepp sört a mosogatóba és amikor nem folyik le a csepp azonnal azt jó jelnek veszem és akkor aktiválom a küldetést

Az biztos, hogy itt már nem nehézségi sorrend szerint vannak a küldetések, de mivel nem kell annyira a kredit most, haladok sorban és hát ezt is meg kell csinálnom valamikor. Szóval másiknak fölösleges neki állnom, mert ezt meg kell csinálnom mindenképpen.

Azt látom előre, hogy rohadt sokára lesz t55a-m. LT meg med vonalon legalább megvannak a tankjaim hozzá, innentől csak játszani kell. Talán egy kisebb tier med kéne még, de ha nagyon elakadok, visszaveszem a cromwell-t. A TD vonalon kell majd nagy tank, borsig meg proto van jelenleg, ezekkel maximum az életem legjobb csatájával tudnám megcsinálni majd a td-15-t, igaz addig is el kéne jutni valahogy. Nehéz tank meg szintén gond lesz a 3x pattintós, el fogok ott akadni, mert csak tier7-ben járok a béla felé, 1-1,5 hónap alsó hangon, de legalább van már e100-m, ha meglesz rá a nagy puska, azzal már neki lehet futni a ht-15-nek. E75-el szerintem szintén ilyen epic csatában lehetne csak 12e-t megcsinálni, talán 1 vagy 2 alkalommal értem el ezt a szintet az egész grind alatt, szóval kb 100 csatából 1, amíg az e100-al egyszerűbb ez a történet.

Tarathiel2: jó, ok, ha nagyon betámadnak, akkor szerintem elő tudom bányászni, bár kihúztam tegnap a tigerp-t, szóval rohadt sok csatám volt a vk-val. Na mindegy. A kezem tutira nem remegett, mert ahogy írtam, totál mozdulatlan volt a kv1, ott áll a domb oldalban, semmi takarás, csak a tornyát forgatta, fel sem tűnt neki, hogy lövik. Azt mondtam ilyen nincs és mégis. Az egyetlen kedvező dolog neki az lehetett, hogy lentről lőttünk felfele, de az alja látszott, nem hiszem el, hogy egy IS ne ütné át, még akkor is, ha mondjuk a kis vk a 132 pennel ráfogható esetleg, hogy kevés volt. Na mindegy, a noob protection elég (túl?) gyakran észrevehető dolog.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.04.15. 11:13:26