A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351631 Az is lehet, hogy ez része az utolsó esély nevű noob protection csomagnak, hogy első lépésben marad valami minimális hp-ja, másodikban csak sok lövéssel lehet kiszedni, mert minden mellé megy vagy lepattanóra. Talán a wg egyszer beismeri, hogy pontosan mit vesznek ilyenkor figyelembe, de szkeptikus vagyok.
Táras tankkal vagy gyorstüzelővel nagyon gyakran, túl gyakran megfigyelhető ez a jelenség, hogy minden lövés betalál és sebez, kivéve az utolsót, amit kiszedné az ellenfelet. Ez akkor is így van, ha pl autoaim van a célponton nem mozog, minden lövés teljes becélzás mellett van, de akkor is az utolsó lövés szinte garantáltan mellé megy vagy lepattanóra. Olyannyira bosszantó, hogy már tennem kellett valamit és egy ideje próbálok máshova lőni ilyenkor, nagyobb felületre, de még gyenge pontra ha megoldható egyáltalán. Ez valamennyit segít, de inkább számolni kell vele, hogy a noob protection csomag miatt a tankot kiszedő lövés nagyon rossz rng-t kap általában.
A jó hír, hogy visszafelé is működik, csak észre sem veszi ezt az ember, amikor tankban van, de már volt, hogy ment az ugatás a chat-ban, hogy nem tudnak kiszedni, abból jöttem rá, hogy a noob protection most nálam van on állásban.
Malinovkán egy kv1 úgy ahogy volt kiállt a hegyre jól láthatóan. Legalább 3-an lőttük, de lehet többen is. Nekem 2 lövésem pattant, 4 mellé ment, egy IS ugatott a chat-ben, hogy neki 3 pattant 2 mellé, egy másik tank is mondta, hogy neki is pattant. Végül az arty szedte ki, de ilyen durva noob protection-t én még nem láttam, több, mint 1 percig lőttük, az meg észre sem vette, hogy lövik hiszen nem sebeztük, csak tekergette a tornyát. Egy hatalmas noob volt, de itt tényleg ki merem azt mondani, hogy a program egyszerűen bevédte, ennyi lövés nem mehetne máshogy mellé meg lepattanóra még a leghatalmasabb negatív rng mellett sem.