A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351490 Még 10k xp-t kell farmolnom az E75-el, de én is szívesebben hagynám abba. Ha nem lenne a prémium, akkor meg is tenném. Volt vele ma kb 25 csatából 2 ász, de egyiket sem értettem, hogy miért. Jó csata talán 2-3, a többi kínszenvedés. A legjobban akkor durrant el az agyam, amikor highway pályán bementünk a városba páran, a többi fényevő lemming meg oldalra kempelni a pár háznál. Írtam nekik, hogy ez így nagyon nem jó, az ellenfélnek rengeteg nehéz tankja van, de ha már így alakult, tartjuk a várost amíg bírjuk, de nyomuljanak és foglaljanak, két egyszerű dolog egy hatalmas számbeli fölényben levő csapatnak. A két dologból csak két dolog nem teljesült. 10 tank vacilált és bújócskázott 3 ellenséggel jó sokáig, utána tessék-lássék jó lassan nyomultak, nagy nehezen kiszedték az artyt meg a 2 szem bázisvédőt és nem foglaltak. Ott álltak nem messze az ellenfél bázisától, próbáltak hatalmas távolságra lőni, de nem állt be a körbe senki, csak nagyon a végén, amikor már tényleg rosszul álltunk. Közben a városban szó szerint vért izzadtunk a túlerővel szemben, akik szerencsére elég hasonló gondolkodásúak voltak. Lőtték az E75-t, ahol bírták, de sebezni nem bírtak nagyon sokáig, a láncomat viszont nem bírtam felrakni 3 percig, komolyan mondom, mindig leszedte valaki és a kis javítót nem akartam elhasználni, mert sebezni nem bírtak, csak mindig a láncomat kapták le én meg azért osztogattam őket. A túlerő legyűr minket egy idő után és ilyenkor tudok tényleg síkideg lenni a csapatra. Két pofon egyszerű dolog egy hatalmas támadó csapatnak, nyomulni és foglalni, akkor mi is túlélhettük volna, persze nem így alakult, de legalább foglalással győztünk, mert két utoljára megmaradt fényevő csak beállt foglalni, tized másodperceken múlott, hogy be tudtak foglalni.
Kb ez volt az a pont, amikor vettem egy nagy levegőt, egy korty sört, hogy ne b.sszam be a monitort a sok semmirekellő fényevő miatt