A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kryon #351442 RamII-t nem próbáltam. Sajnos limites prémek hibája, hogy általában gyenge ágyú van rajtuk. 112 is azzal van megverve, gyenge is, pontatlan is, de legalább lassan is tölt...
Végül IS-6 és 112 közül mégis az utóbbit választottam, mentem velük néhány kört teszten és valahogy a 112 átlőhetetlen elejének és tornyának gyakrabban vettem hasznát mint az IS-6 oldalának, továbbá teszten megtetszett a 110-es kínai ágon, ki fogom fejleszteni és pont jó lesz hozzá legénységet húzni. IS-6 elég speciális helyzetekben volt jó (de ott nagyon), 112 erősségeit általánosabban tudtam használni. Pl a kemény eleje miatt van idő vele célozni bármilyen pályán, általában teljes nyugalommal belenézhetek 1-2 lövésbe úgyis pattan (magamfajta nabnak ez hatalmas előny). A csata alakulásához is jól lehet alkalmazkodni, mert gyorsan mozog. Legidegesítőbb hibája, hogy egy mozgó üzemanyagtartály az egész. Ami átlő, az általában gyújt is. Ha pedig már le van sérülve a tartály, akkor egymás után többször is. Aki a gyújtogatós küldetést csinálja javaslom neki, hogy keresse a 112-est, garantáltan meglesz neki. Továbbá a goldja szinte használhatatlan, ezért a keményebb célpontokat érdemesebb inkább elkerülni, vagy oldalba támadni alap lőszerrel. A gold csak pazarlás bele.