A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351431 Igazából az a jó, ha az érdeklődő leszűkíti a kört, nemzetre, tank típusra, rendelkezésre álló keret. A leszűkítés után már nem sok prém tank marad általában.
Nyilván az ajánlás azért lehet nehéz, mert nekem tetszik egy tank, jól megy vele, de ez nem garancia arra, hogy másnak is bejön ez a tank.
Szerintem úgy érdemes megközelíteni a dolgot, hogy ki kell zárni bizonyos prém tankokat, amik nagyon szenvedősek lehetnek, hacsak valaki nem tud alkalmazkodni hozzájuk. Pl. az említett is6 ágyúja nagyon gyenge, emiatt én mondjuk nem szívesen ajánlanám senkinek, mert ehhez kell egy komoly tudás (gyenge pontok, célzás technika stb. vagy az egyszeri játékos megoldás, arany betöltés
, de akkor nem marad kredit a végén), hogy ezen felül kerekedjen a játékos.
Szerintem egy prém tanknál az ágyúból kell kiindulni, mert sebezni kell. A wg meg előszeretettel az ágyút gyengíti rajtuk, hogy biztosra menjen, mondjuk pont most változik a hozzáállásuk ezen a téren. Gyenge ágyús prém tankot nem szabad ajánlani, mert nagy valószínüséggel sírás lesz a vége. Ha mégsem, akkor jó, de a valószínűsége nagy, hogy nem fogja kedvelni a tulaj.
Nálam meg az SP ilyen, hogy ajánlani senkinek nem ajánlanám, de nekem nagyon bejön, tetszik. Egy ideje már sokkal több aranyat használok benne, mert kitapasztaltam, hogy kb milyen helyzetben és mennyit lőhetek el úgy, hogy maradjon még tisztességes bevételem. Az arany apcr 250-es átütés meg tier 9-10 szintű ágyúvá teszi, nem kell részleteznem, hogy elég komoly erőtényező lesz így belőle. De ajánlani? Nem, hogyan magyarázzak el valamit, amit több száz csatában tapasztaltam ki? Ha valaki venne egy SP-t és én ajánlanám, akkor a pokolra kívánna valószínűleg, bár lehet, hogy pár száz csata után meg megköszönné esetleg
Jó ágyús és lehetőleg mozgékony tankok vagy legalább jó ágyúsüllyedés legyen szerintem, ez az alap egy ajánlható prém tanknál.