A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kHares #351425 Bármit vegyél az IS6 a legszarabb t8 prémium. Leírok egy átlagos csatát (konkrétan tegnap történt). Valaki fölbukkan, célzol sokáig lánc, majd a köv 3 célzott lövés megy a semmibe. Akkor vérszem, berohanok a térkép közepére hoppá amx 50 méterről de nem, tudom hogy innen is célozni kell...majd lepattansz. Persze, jól döntött élek, stb. Ezek után valaki lerohanja az amx-t, egymás arcában leláncolva de most már tényleg maxon célozva...eltalálod a sajátodat. Ezek után még volt két lövésem a semmibe. 50 csatán túl vagyok és máig nem értem mire jó. 300 méteren még lepattannak az emberek de ha már saját tier jön akkor annyi, nem lehet a páncélzatra hagyatkozni.
Pénznyomdának a Jtiger 8,8 aztán SPershing majd T34. Mindegyikkel fájdalmas játszani a lomhaságuk miatt de legalább jön a money.
Utoljára szerkesztette: kHares, 2015.04.13. 09:57:21