A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #351419 Ok, ez már leszűkítette a kört. Még azt kell eldöntsed, hogy mennyit vagy hajlandó áldozni az ügyre. Kreditet farmolni tier8 tankokkal lehet leginkább, de ezek nem olcsóak.
Megnéztem a vbaddicton és a T34 vezet most éppen a nettó bevételek listáján, ami nem csoda, egy nagyon jó tank. Bika ágyú, erős torony, cserébe lassú és nagy a teste, artyk megtalálják. Vbaddict
Attól függően mennyit tudsz rááldozni, egy T34 jó választás az US vonalon. Ha ez túl drága, akkor szóba jöhet az SP, de azt jó szívvel nem tudom ajánlani, sok problémája van, kezdve azzal, hogy med létére dög lassú meg több egyéb gond, mondjuk a kredit termeléssel nincs gond vele, jól hozza. Utána már csak tier5 prémek vannak, ram2 meg t14. Ezek sem rosszak, de a kreditet nem túl jól hozzák, sokkal több időbe kerül ugyanannyit kitermelni velük, mint egy T34-el. A vbaddict szerint egy T34 nettóban 22e-t hoz, az SP 12e-t, a T14 7e-t és a ram2 5e-t.
Szóval pl a t14-el 3x annyi csatát kell menni ugyanannyi kreditért, azért a ráfordított idő is számít.
Amin meglepődtem, hogy a chi-nu-kai, amit most ingyen meg lehet szerezni milyen jól hozza a kreditet. A vbaddict szerint is 12e és azt tudom mondani, hogy tényleg jól adja. Jó az ágyúja nagyon. A gond az, hogy 1 nap alatt nem hiszem, hogy meg lehet csinálni az 3 küldetést, de esetleg ez egy ingyen megoldás lenne neked. Igaz, a legénység képzést előnyt akkor elvesztenéd, de ingyen lenne egy kredit termelő tank.
Szovjet ágon meg van ugye az is6, ami jó kemény tank, de gyenge az ágyúja, nem ajánlható jó szívvel, pláne, hogy majdnem annyiba kerül, mint egy T34, meg a churchill iii, amit sokan dicsőítenek, de nekem nem jött be, nem hozza úgy a kreditet, ahogy vártam (vbaddcit szerint is csak 5e-t hoz), legénység képzésre viszont alkalmas és ugye olcsó.
Szóval ha összegzem, ha USA és szovjet med, nehéz tankokban gondolkodsz, akkor a T34 a legjobb választás, ami a vbaddict szerint is a legjobb kredit termelő. Ha ez drága (mert nem adtál meg pénzügyi keretet, amiben gondolkodsz), akkor meg valamelyik tier5 prém is szóba jöhet, esetleg, ha van még rá esélyed a chi-nu-kai-t most ingyen megszerezheted és tűrhetően hozza a kreditet az is.