A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Akkor menjen a fosáradat tovább :D mondjuk ezen nem bosszankodtam, ez után az elmúlt 3 nap után csak nevettem kínomban. Érdemes a csapatra is egy pillantást vetni. Na de, kezdődik a csata, a KV-2 kapásból beledurrant az M4 szakasztársába (!), erre a többiek elkezdik lőni a Kv-2-t, volt, aki ezt is megelégelte, és elkezdte lőni azt, amelyik már a KV-2 lőtte...:D én komolyan csak álltam, és néztem :D
El nem tudom képzelni, milyen emberek ülhetnek le játszani. És lehet itt jönni, hogy ne menjek FV304 artyval ilyenkor, meg rosszindulatú vagyok, de igenis szétbasszák a sikerélményemet ezekkel a 3-4 perces csatákkal. 1 perc után sokszor 0-3, 0-4 az állás! Ilyenkor mit alakítsak én? Örüljek, hogy meglövöm a saját HP-mat? Ugyanmár......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.04.12. 20:55:44