A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #351393
Ennyi.
2011 óta játszom, 26 ezer csatám van. Tavaly nyár előtt leraktam a játékot, mert én is meguntam és kb. fél évig max. 100, de lehet még annyi csatát se játszottam. Napokig, hetekig egyet se, utána 1-2 max. Szóval kb. fél évig nem játszottam. Aztán megjött ez az egyéni küldetéses dolog és visszajöttem. Egy pillanatig nem bántam meg. Újra élvezem a játékot, nagyon sok jó csatát mentem, rengeteg pénzt szereztem ezekkel a küldetésekkel. Nem grindelek már nagyon semmit és a kedvenc tankjaimmal játszom randomban. Ismét HOAX-os lettem, ahol nagyon segítőkész szakasztársakat ismerhettem meg. Mikor letettem a játékot akkor is azt mondtam, hogy számomra ez telitalálat, csak meguntam, továbbra is tartom, hogy egy nagyon jól kitalált, jól működő játék, aminek vannak hibái. Ma már az aranylőszert sem tartom akkora bajnak, ugyanis kipróbáltam és azt gondolom, hogy full felesleges egy jó játékos számára. Egyedül az artyk zavarnak továbbra is a játékban, szerintem semmi szükség rájuk, de ezzel az egy negatívummal együtt tudok élni. Nem bosszankodom a csatákon, egy pillanatig sem maradok bent, nem nézem miket írogatnak, ha azonnal meghalok, hanem megyek rögtön egy másik tankkal.
Azt gondolom, hogy aki még CW-zik, csapat csatát tol vagy állandó szakasztársai vannak az, ahogy alább írták is még jobban élvezheti ezt a gémet.