banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mnemomic
    Sajnos tényleg sok a retardált. A napokban találkoztam az egyik legnagyobbal, semmi ok nélkül Lakeville.n belémlőtt a városból miközben és középen spotoltam a 13-90-el. Aztán meg mikor megkérdeztem tőle, hogy mégis miért letagadta meg nem tudja miről beszélek. Na ott már lerománoztam, mert az volt, a csata is jól sikerült, épp sikerült lehozni az a 400 hp azért majdnem hiányzott amit leszedett rólam. Utána még megnéztem a csata összegzésben is, és tényleg ő lőtt rám. De a hülye még rám is írt, hogy emberi nulla vagyok hiába játszottam jól.

Azért elgondolkoztam, hogy lehet valaki ennyire debil, de aztán még az is eszembe jutott, hogy lehet azt hitte akkor, hogy ellenfél vagyok-senki nem volt körülöttem. Lehet "v" módban játszik...