banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Az egész WoT-tal az a baj, hogy lassan kifutja magát, nem fejlődik sehova. Én játszottam vele 3 évig van 12,5k csatám, de egyszerűen beleuntam. Minden térképen voltam már több százszor, a csaták nagy része ugyan olyan, meddel megyek C5-be, TD-vel campelni B2-be, heavyvel pofozkodni a városba, közben imádkozom hogy az arty ne csapjon pofán. Következő meccs ugyan az, aztán a következő is, és a következő is. Semmi újdonság nincs. A patchek is csak arra jók, hogy az előző verzióban kreált hibákat javítják és újakat csinálnak, amit majd a következő kiadás javít és így tovább. Újítás semmi. Néha betolnak egy új térképet, amit hetente egyszer lehet látni, mert már most is olyan rohadt sok van belőlük, vagy 1 sor sose létezett tervrajztankot, amit megint lehet grindelni, vagy kicsit csavargatnak az RNG-n balance címszóval. 3 hete nem játszatom, néha hiányzik, de aztán felnézek ide és látom hogy semmi sem változott, el is megy a kedvem az egésztől. Régebben még lehetett látni valami fejlődést, de most 1 éve kb rohad az egész.