A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #351355 Figyu: "véglények" mindkét oldalon vannak, lehet hogyvan zsinórbuktában 8, de után vmikor lesz zsinórgyőzelemben 10.
Őszintén, megmondom ÉN hogy játszom: megy a meccs, osztom a sebzést, és figyelem fenn a bal felső sarokban hogy mennyi az annyi. Ha elérem a HPmat onnantól kezdve bennem megvan az hogy elértem azt a szintet amire azt mondom hogy már nem voltam a csapat hátrányára. Aztán kilőnek vagy túlélem, irreleváns. Gyakorlatilag nem is tudom sokszor hogynyerünk e vagy vesztünk (ha előbb kilőnek mint a meccsnek vége), és nem is görgetek vissza hogy megnézem mi lett az eredmény, annyira irreleváns. Saját magammal foglalkozom, nem másokkal.
Na bocs, most hétvégén szoktam nézni, mert kell a 30 győzelem a prémtankhoz. De nem kaparom a falat ha vesztünk. So what, ha letettem az asztalra amit kel, engem aztán nem érdekel mi van utána.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.12. 15:07:31