A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
vasasgabri #351333 Szerintem nincs igazad mivel ezt a játékot nem életre halára kell játszani mivel a nevében is benne van játék. A másik meg ha nagyon szuper játékos valaki akkor "egyedül" elhozza a meccset. Biztos könnyebb jó játékosokkal játszani de akkor hol a kihívás:-). Nem szabadna ennyire elfajulni a játéknak. Ha jól összejön minden nekem tomátónak is sikerül lila köröket menni. Ha meg valaki jó valamiben az miért nem segít a rosszabnak? Volt egy csata amiben nem jól mentem, és egy kék mellém szegődött és utasításokkal és fedezéssel segített. Ki voltunk kapva 4 tankal és megnyertük. Még azt is megengette, hogy az utolsó tankot én lőnek ki. Végül is 1600 sebzés nekem is összejött. Noobozás,tomátózás helyett segített.Különben egy szlovák volt.