418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ott a pause gomb. Gondolom legendary módban játszol.
  • voivod32
    Ezt csak a "régiek" értik! :D
  • bobitusz
    nem artyt vettem , t37-et csak elírtam, de köszi a mesét .
  • bekescsaba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Más...A totalwar:Shogun 2-ben nincsen csata pillanatmegállító gomb? Arra gondolok, hogy áll a játék, de én tudok parancsokat osztogatni......
  • bekescsaba
    Ez az arty átok. Ezek szerint megfogant, és életre kelt.

Többen annyit átkozódtak miattuk itt, hogy a dühük, a megvetésük átszivárgott a hálózatba, s mint valami folyékony méreg, szétáradt a világban, elérve a te gépedet.

így amikor te balga módon megvettél egy artyt, az átok beteljesedett, szárba szökkent, megfogant.

Egy módon tudod feloldani.

Két maláj szűzlánnyal kell hálj, miközben mantrikusan mormogod magad elé: soha többet artyt, nem veszek többet ily ördögi szerkezetet. A csúcsponton pedig egy hangos ordítást kell hallass, : DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZES ARTYS FÉREG!!!

Ezután pihensz egy kicsit, aztán mehetsz játszani, minden rendben lesz, addig, míg nem veszel egy másik artyt.

• bobitusz
    a garázsba voltam , vettem egy m37et, ezek után átváltottam valami más tankra és onnantól kezdve csinálja ezt, nem tettem fel semmi, nyomtam egy alt,f4 et mert nem reagált semmire, azóta pedig a garázs frissítésnél nem jutok tovább
  • bekescsaba
    Komolyra a szót.

Valamivel akad.

Vagy móddal, vagy valami mással, amit azóta tettél fel. Félek, újratelepítés lesz belőle.
  • bobitusz
    köszi, ezt kipróbálom
  • bekescsaba
    ki kell cserélni a garázskaput. Beszarhatot a mechanika.
  • bobitusz
    tud valaki megoldást arra, amikor garázs frissítésnél nem megy tovább a játék?
  • patchaou
    Hú Én már azt sem tudom most milyen verzió van, csaj azt hogy az 1.0-át még mindig nem értük el :)
  • lexlutor
    jobb esetben, mert mar nyirnyogtak, h TESZTELNI kell az im-eket, es ha nem vegeznek, nem fog bekerulni a 9.8ba...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.26. 10:37:34
  • bekescsaba
    Nem. A 9.8-ban.
  • patchaou
    Jól emlékszem, hogy ezek az küldik a mostani patch-ben lesznek változtatva?
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Csinálom az object missiókat. Step 4.

A MT 7 küldi, azaz derits fel két artyt, és öld meg, bugos.

Nem derítettem fel semmit, csak szimplán kilőttem 2 ellenséges tüzért. Simán megadta a küldit.

Gondoltam szólok. Hátha valaki ott tart éppen.
  • haflac
    Ez igaz,én direkt nem írtam,hogy ez vagy az a jobb.Nekem löwével van kb 2000 csatám,T34-el talán 100,type 59-el 700(ebben nem vagyok biztos).És ezen kívül még van:Su 100Y,T25,Churchill 3,a japán 5-ös,Ram 2,type 64,meg a kis fosok.Az összes prém tankomat vettem,kivétel a kicsiket amiket adták.Nagyon unom már a játékot,így minden az accomon lévő tank kidobott pénz.Mert ha végleg abbahagyom ,akkor ergo kidobok az ablakon kb 30000 forintot.A prémium előfizu az egy "előfizetői díj",amit ha megunod a játékot, akkor sem kidobott pénz,hanem havi 2500 forintért szórakoztál-tam.Ha most tartanák ugyanott ahol anno mikor vettem a Löwét,mint 1. prém tankomat és jelen észmennyiséggel vagyok megáldva,100%,hogy nem a tankot veszem.
  • RICO84
    Akkor az IS3-at veszem vissza. Tizes pénznyelő nekem nem cél.
  • Sunsetjoy
    Magát a szóbanforgó reklámot nem láttam élőben (vagy nem emlékszem rá, 33 vagyok). De illett ide a szlogenje, ennyi. :)
  • lammaer
    Nagyobb, papírabb az eleje és kevésbé mozgékony, viszonylag tűrhető ágyúval. Sztem vhol a heavy-k és medek között van félúton, de nem igazán tuti konstrukció. Sztem csak akkor vedd meg ha ki akarod fejleszteni az IS7et, egyébként csak önmagáért nem éri meg.
  • Kotomicuki
    Az ilyen hozzáállásról meg mindig a király jut eszembe: vhogy a wot is úgy jár(t), mint a sziget, csak a játéknak több, önjelölt uralkodója is van!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.04.26. 09:18:45
  • Lichtmaschin
    thx :-)
  • RICO84
    Sziasztok! IS-8-at érdemes megvenni? Sokáig E50-nel nyomtam és azzal elég jól ment. Ahoz képest ez mennyivel jobb/rosszabb?
  • vasasgabri
    Ez egy tipikus HOAX mellék hatás :).
    Gratulálok!
  • Lichtmaschin
    Srácok...mentem egy szép kört :-) nem is tudom mikor volt ilyen utoljára
    t32 ace 11 kill
  • Kubukli
    Klasszikus! Gondolom Te sem tinédzser vagy. :)
  • Pales27
    egyél már meg belőle 3 dobozzal :P
  • Sunsetjoy
    A tejfölt pl. "nem lehet megunni!" :D :D
  • yossarianHUN
    Szerintem ne menjünk bele abba, hogy mit lehet megunni qrvára
  • Kubukli
    Ezt viszont qrvára meg lehet unni:
  • joe662
    Ezt viszont nem lehet megunni
    Lassan meglesz vele a T28 Td15 is
  • András77
    Kredit mindig kell és a prém előfizetés elfogy egyszer. Az igaz, hogy a prém előfizetés is sokat ér, de aki nem tudja rendszeresen megvenni, annak egy tier8 prém tankra szüksége lehet erősen.

Az igaz, hogy meg lehet unni egy tankot, de ha legénységet képzek benne és kreditet termelek, akkor előveszem és letolom vele a napi x2 meg még párat és kész.
  • Angelus1991ster
    Ez olyan, mint amikor választások vannak és valaki nem megy el szavazni, de utánna rinyál.
  • joe662
    Nem is tudtam hogy a spot is ilyen jól hoz a konyhára
  • yossarianHUN
    De szeretem ezeket az arcokat, akik adott esetben nagy bölcsen megmondják hogy az egész játék szar, értelmetlen játszani vele, és úgy általában szemétrevaló az egész, mégis évek óta itt kolbászolnak. De tudom, ilyenkor mindig megtudjuk, hogy "én már hónapok óta nem játszom, csak fórumozok", meg "csak a hülyék nyomorán röhögni járok fel a fórumra", stb. Ja, én meg egyszarvúra vadászni:D
  • Kotomicuki

Hogy meg fogod a pénzkidobást bánni, amikor pár "javítás" után már azt is tönkre fogják tenni, amit megvettél, vagy a játékot, annyira, hogy végképp nem fogod élvezni a csatákat... (ebbe az irányba haladunk, lassan 2 éve...)
    Amíg ezen, eléggé leamortizált formáját nem javítják, legalább a korai 8.x-as verziók szintjére vissza, addig egy lyukas garast sem dobnék a wot tönkretevői elé!
    Hidd el, nem lesz jobb a játék attól, hogy kidobsz rá 15k HUF-ot, marad uo x@r a random-od, tier-beosztásod, meg a játszhatatlanná tett térképek is...
  • Kubukli
    BORCZ klán... Egy szóban leírva: PRICELESS.
    "Jeden za všechny,všichni za jednoho :-)"

Ez a gyökér top HT-vel 12 percig dodgem-ezett a pályán és túlélte... az ellen befoglalt 3:14-nél. :)
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.04.25. 22:28:55
  • haflac
    Meg ne vedd!!!!Prémium előfizut vegyél,sokkal jobban jársz vele.Ha jól játszol, prémmel simán keresel annyit,mint prém tankkal előfizu nélkül.És ha megunod a játékot mit csinálsz a garázsban pihenő prém tankokkal?Egy 8-as prém tank kb fél év gondtalan játék,+ jön az xp-is rendesen.Ráadásul a prém tankok gyengített szarok.
  • yossarianHUN
    Funnak meg egyik se fun, az 500. csatára már a tököd tele lesz a lassúságukkal.
  • yossarianHUN
    T34. Azzal T10-ben is lehet boldogulni, hulldownban akár első vonalban is lehetsz vele, míg Löwével ilyen helyzetben csak free food vagy. A plusz pen is jó, megfelelő célzással nem jöhet olyasmi szembe, amit ne tudnál átlőni. A Löwe KT stílus, de azt ne feledd, hogy a KT-nak van egy 150-es frontja, ami a saját tierjében megfelelő forgatással és hasrejtéssel elég kemény. A Löwe egy bazi nagy, lomha papírdoboz, és a 320-as alfájával T9-10-ben semmi megállítóereje.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.04.25. 21:48:18
  • Angelus1991ster
    Most megleszek kövezve, de én is a Löwét ajánlom. Bár mindkettővel nem játszottam. De egyediségben a Löwe nyer. T34 moduljaiban már bennt van a játékban. Ezt hívják tier 9-es T30-nak.